Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ja

Jestem mężatką i zakochałam się w innym

Polecane posty

Gość oooooooooooooooooo
nie czekać! pomóc, lub jak się nie da to rozwieść ! rozwód jest dla ludzi! KURESTWO DLA SZMAT!!!!!!!!!!!!

Gość hastdu
To twoim życiowym problemem jest orgazm lub jego brak?tak trywializować pojęcie milości to tylko koorwa bez zasad potrafi. Porażka! Weź ty odejdź od męża, bo nie zasługuje na tak cynicznego babsztyla jak ty

Gość oooooooooooooooooo
ZAGUBIONA- OGARNIJ SIĘ!!!!!!!!!! NA TWOJE WYPOWIEDZI MOŻNA SIĘ CO NAJMNIEJ ZRZYGAĆ , A NIE KONIA WALIĆ :) :) :) :) :) naprawdę pocieszna jesteś :)))))))))))

Gość oooooooooooooooooo
zagubiona jak chcesz mieć dobre rżnięcie to konia sobie kup :) założę się, że ten twój fagas i 2/3 osób z tobą pracujących maja z ciebie niezłą polewę :) :) :) :) :)

Gość oooooooooooooooooo
w życiu bym takiej szmaty brudne jak ty nawet kijem nie ruszył :)))))))

Gość hastdu
Porażka! Mentalność koorwy

Gość A mnie śmieszą ludzie, którzy
uważają, że na temat zdrad mogą się wypowiadać tylko zdradzający. To tak jakby na temat zabójstw mogli debatować tylko mordercy, złodziei osądzali złodzieje, bo tylko oni wiedzą jak to jest... Otóż dupodajki, nie trzeba wejść na górę, żeby zobaczyć jaka jest wysoka. Fakt, nie popuszczam szpary koledze z pracy nie znaczy, że nie jestem w związku małżeńskim i problem wierności to dla mnie abstrakcja. A jak słyszę ten sam wyświechtany tekst o motylkach, to zbiera mi się na wymioty, bo rozumiem, gdyby pisała to niedorozwinięta 15-latka, ale żeby dorosłe kobiety, które ślubowały komuś wierność wskakiwały na obce fiuty z powodu "motylków" to się w głowie kogoś myślącego nie mieści. Bardzo płytkie musi być życie osoby, która odnajduje sens w takich namiastkach emocji, a uczucia między kobietą i mężczyzną sprowadza do mrowienia poniżej pasa... Mnie jest wszystko jedno, wasze życie, wasze sumienie, byleby mężowie nie obudzili się kiedyś z HPV albo HIV. Natomiast nie piszcie, że umoralniamy, albo nie wiemy o czym piszemy. To, że ktoś się nie skusił i potrafi nad sobą panować znaczy, że zna się na tym lepiej nie wy. Zdrada to jedna z najgorszych rzeczy jaką można drugiej osobie zaserwować, więc jeśli nie jest to kurewstwo, to na pewno jest zwyczajne okrucieństwo. Szczególnie jeżeli wie się, że ta druga osoba wam ufa. Ale... What comes around, goes around.

Gość nie podam stałego nicka...
Żadna biurowa dziwka nie powie o sobie że jest dziwką.

Tajemniczość od wieków była pasjonująca.lecz jak sie ma Palanta takich jak tutaj i nie wiefdzą jak do kobiety podejść ,takie efekty są:D

Gość oooooooooooooooooo
ta cała zagubiona to właśnie taki typ- pluć koorwie w twarz to powie , że deszcz pada :) koorwą trzeba sie urodzić, a jak wiadomo kto się korwą urodził - kanarkiem nie zdechnie :)

Obojętnioe mi to jest jak będziecie mnie nazywać.Przeżycie jest najważniejsze dla mnie i8 mozecie jeszcze dlugo się wydzierać i tak mleka nie dacie:D

oooooooooooooooooo-- lecz palantowi jak Ty już nigdy kuśka nie powstanie i bedziesz sie najwięcej wydzierał .BO zzera cie zazdrość ,że ty tego nie doświadczasz:D

Gość Faceci tak robią

Gość Faceci tak robią
ale przy tym potrafią nie kochać, a my kobiety to od razu się zakochujemy.

Gość fortelungo
Prawdziwi mężczyźni do kobiet podchodzą z szacunkiem, natomiast k...wy rżnie się w pracy, w samochodach i pokojach hotelowych.

Gość Faceci tak robią
Ja właśnie o tym.

Przeżycie będziesz mieć potem w poradni wenerologicznej, gdy się okaże, że ten twój officeboy niejedną kotkę w dupcię posuwał. Ale co tam, pipka może poszczypać, byleby ktoś poleciał na paszteta. Szkoda, że pszatet nie pomyśli, że takim jebakom wszystko jedno w co wkładają. Każdy ma jednak jakąś misję na tym świecie, jedno śpią na materacach, inni robią za materace. Szkoda tylko, że nie mają odwagi by przyznać się do tego. Anonimowo, w internecie szczeka się głośno, a w domu chowa komórkę, byleby mężuś nie zobaczył smsa od nowego, motylkowego "ukochanego" żony... I szare życie plebsu toczy się dalej.

Gość oooooooooooooooooo
szmacianko zagubiona! mamy inne wartości i to, że zdrada jest dla mnie czynem nie dopuszczalnym, to nie znaczy, ze jestem impotentem :) Ale takie prymitywne suka jak ty nie ma nawet najmniejszych szans sie o tym przekonać :) Ja swojego kutasa na śmietniku nie znalazłem, a ty jesteś dla mnie takim śmieciem, odpadem do utylizacji!!!!!!!!!! Wstyd przynosisz tej pięknej płci!!!!! Hańbisz miano- kobieta!!!!!!!!!

Gość prawdziwy mezczzna nie rznie
po klopach, hotelach i innych jednorazowek

Gość fortelungo
rżniemy, w każdej firmie jest jakaś dupa, która za trochę słów i emocji rozłoży nogi.

Inną kwestią jest, co to za praca, w której zamiast pracować ludzie się pieprzą po kątach? Praca biurowa w burdelu na recepcji? Jak już być kurwą, to chociaż na poziomie i nie romansować w ludźmi z pracy, tylko szukać doznań poza godzinami z pracy z sobie podobnymi. Chyba, że komuś nie przeszkadza by po spuści na twarz dyskutować o nowym budżecie...

oooooooooooooooooo-- ośle co tutaj robisz? idż rznij swoją laskę.Masz aby czym? Czy pikusia ,który nawet aportować nie potrafi jak trzeba:D

Gość oooooooooooooooooo
Ta zagubiona jest głupsza niż na początku zakładałem :) W krzakach to cie dupczy ten twój dupcyngier ty tania ścierko!!!

Gość fortelungo
O przepraszam, kobiety z klasą się szanuje, a szmaty się rżnie po kątach i kiblach. Zresztą taka szmata tutaj pisze. Takie się rżnie, tylko k...wa problem jak się trafi na taką, która myśli że rżnie się ją z miłości/