Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamboniewiemm

jakie to jest uczucie, gdy sie odkochuje?

Polecane posty

Gość ja ten etap mam za sobą
obojętność

Gość pytamboniewiemm
co jeszcze?

Gość b vj nvc bvc
wyjebane masz w koncu, ja czekalam az 3 lata zeby mi przeszlo ;/ i chyba gdybym nie poznala mojego obecnego faceta to dalej bym sobie wmawiala ze cos jest na rzeczy!!1

Gość ja to odczułam tak
że na początku chyba nie zauważyłam. Potem sie zorientowałam, że wszystko związane z jego osobą jest mi obojętne. Jego towarzystwo mnie męczyło i cieszyłam się kiedy wracałam do domu ze spotkania. Kiedy musiała wyprowadzić się do innego miasta (niedaleko, ale to wykluczało częste spotkania), po odprowadzeniu go na pociąg, wracając do domu czułam ulgę, bo wiedziałam, że to już tak na prawdę koniec. Nikt mnie nie będzie ograniczał, zabraniał czegokolwiek itp. No i szybko nastąpił koniec związku, ogólnie czułam ulgę.

Gość zaraz skoczę
ja się chyba nigdy nie odkocham i już do końca życia będę sobie wmawiać, że to co on zrobił w danym momencie miało jakiś związek ze mną. ja pierdolę :(

tak , ale może on się zagapił... bo miał taki motocykl...noo taki ścigacz, zawsze robię takie głupstwa wiesz kiedy

boję się wsiadać do samochodu wtedy kiedy mam ochotę na sex a nie mam z kim. to głupi sposób na wyładowanie, takie pobudzenie , nie poznaję siebie wtedy , potem zawsze żałuję tych manewrów i szczęśliwa jestem że nie spowodowałam wypadku

niezadobra reklama Twoich orgazmów, kiedy są po nich ofiary i ranni :P Ale po to buduje się samochody (międzyinnymi) to nawet pogawędka na skypie nie pomogła??