Gość bella 19 Napisano Październik 31, 2010 Od długiego czasu mniedzy mna a moim facetem sie nie układa! on zaczał nowa prace a ja siedze w domku (jestem w 7 miesiacu ciazy). Bardzo sie ciesze z przyjscia na swiat mojego malenstwa! ale tu nie o tym. tak jak napisałam od długiego czasu nie rozmawiamy ze soba o waznych dla nas rzeczach, nie spedzamy romantycznie czasu! od kilku dni stwierdziłam ze mnie zdradza i teraz moge byc chyba tego pewna! telefon zabiera ze soba prawie go w tyłek za przeproszeniem wkałada bym go nie widziała! kasuje wszystkie swoje eski a wiem o tym bo udało mi sie go wkoncu chwycic! nie chodzi o to ze ja go sprawdzam ale juz miałam taka hostorie i okazało sie ze jednak ma kogos na boku! wieczorami nie moge sie do niego przytulic bo zawsze ma jakąs wymowke albo na mnie strasznie krzyczy! po pewnym czasie byłam w takim stanie ze cały czas płakałam przestraszył sie jak usłyszał ze bardzo boli mnie brzuch! tłumaczył sie problemami w pracy itd. ze przeprasza za zachowanie i ze bardzo mnie kocha ale ja jakos nie wierze a tylko dlatego ze nie daje mi powodów do tego by było inaczej, albo opowiada o swoich kolezankach fajnych z pracy które traktuje lepiej ode mnie albo pisze z nimi tak bym nie wiedziała o tym albo wiele wiele takich :( czy ja faktycznie mam powody do tego by tak myslec?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach