Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

dzisiaj farbuję włosy na czarno

Polecane posty

Gość czarny pewnie wyjdzie :D

Gość czarny ohyda
tak w większości farbują się wieśniary, poubierane na straganach. Pofarbuj się na jakiś ładny, bo czarny jest obleśny. No chyba, że masz nieco ciemniejszą karnację i ciemne oczy to jakoś ujdzie.

Gość niewinnaa.
tezmam czarny, strasznie zaluje, bo juz zadna farba nie zadziala:O

Gość niewinnaa.
niee, farbowałam farba marki Joanna naturia

Gość niewinnaa.
ja ostatnio farbowalam na czern w lutym, czyli mam okolo 9 cm odrosty ktore regularnie farbuje szamponetka na czern zeby sie nie rzucały w oczy te odrosty, jeszcze z rok bede musiala poczekac zeby te czarne gowno zeszlo :(

Ja mam włosy do pasa, więc nie ma opcji, żeby ściąć tę czarną część :o Szamponetki za bardzo nie działają na moich włosach, tylko trwałe farby. Wybieram się do fryzjera na dekoloryzację :o Jak się nie uda to dupa :o Zostanę czarnulą do końca życia ;)

Gość niewinnaa.
ja mam do łopatek, nie wyobrazam sobie siebie w krotkich wlosach, dlatego musze jakos przecierpiec na tych szamponetkach..a tak marzy mi sie jakis ognisty rudy albo bordo :(

Gość niewinnaa.
Dekoloryzacja pewnie podziała, ale ja bym sie nie zdecydowala. mam slabe i cienkie wlosy wiec wole nie ryzykowac

Robiłam już domową dekoloryzację i w ogóle nie zadziałała :( Dlatego obawiam się, że i ta w salonie spełznie na niczym :( ;) Ja chcę wrócić do mojego naturalnego pięknego brązu ;) Ewentualnie trochę go rozjaśnić jaśniejszymi pasemkami :)

moja znajoma jak robila dekoloryzacje w jakims cholernie drogim salonie to po kilka pasemek jej sciągali kolor co 2 tyg... teraz juz jest blondi ale wlosy to ma straszne... Ja wczoraj sobie moje odrosciki farbowalam;d ja faruje BEZ AMONIAKU - schwarzkopf essential color i co 2 miesiace farubje odrosty czasami mniej.. juz kolejny raz tą farbą się farbuje no i juz polowe wlosow po 2 miesiacach niefarbowania mam ciemno brązowe a w słoncu sliczny brąz:D bo te bez amoniaku się zmywaja :) więc polecam..

Gość niewinnaa.
ulala :O mam nadzieje ze Ci sie uda. Braz tez mialam kiedys, byl swietny. A wiesz moze ile kosztuje mniej wiecej dekoloryzacja w salonie?

To zależy od salony. W Wawie zaczyna się chyba od ok.100zł z tym, że zazwyczaj od razu farbujesz na nowy kolor więc dochodzi kolejne ok. 100zł.

Ja miałam 3 razy w życiu czarne włosy, z tego raz Palette, a teraz mam jasne wlosy - braz z blond pasemkami. Zapuszczam naturalne - braz, odrosty nie rzucaja sie w oczy, bo mam krecone wlosy :P Więc wszystko jest możliwe, a dekoloryzacji nie miałam ani razu. Ale ja to już miałam wszystkie kolory oprócz platyny ;) Łącznie z różowym :D