Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

G9

orgazm ustny?

Polecane posty

uwielbiam długie gry wstępne, na prawdę. W zasadzie dużo czasu spędzam całując i tu rodzi się moje pytanie, bo wcześniej mi się to nie zdarzyło. Moja aktualna kobieta, po paru minutach intensywnego całowania w usta/szyję (i nigdzie "niżej") zaczyna jakby "dochodzić", strasznie przyśpiesza jej częstotliwość oddechów (tak z 2-3 na sekunde) oraz ich głębokość, to samo czuje z biciem jej serca. Czy jakaś kobieta mogłaby się wypowiedzieć na ten temat? Bo ciekawi mnie czy jest w ogóle możliwe "zbliżyć się" do orgazmu tylko całując usta i szyję.

To możliwe. Wiele kobiet aby dojść do orgazmu nie potrzebuje nawet wcale stymulacji fizycznej. Wystarczy stymulacja emocjonalna.

Gość moja zona tak ma
,ze dostaje orgazm pochwowy przez stymulacje...sutkow! ja tez tak chce :(

Gość Rubense
chcesz orgazm pochwowy?

Gość bardzo uległa chyba
Jasne. My mamy orgazm pochwowy, łechtaczkowy, sutkowy, ustny, emocjonalny, palucha u stopy lewej, palucha u stopy prawej, pępkowy, kciukowy, łopatkowy, kolanowy, uszny, nozdrzowy, cebulek włosowych... Wszystkie... a wy jesteście cudownymi kochankami i eksperymentując doprowadzacie nas do szczytowania na 1000 i jeden sposobów. Tylko ta statystyka... "Statystyka wskazuje, że częściej zdarza się to (niemożność osiągnięcia orgazmu - przypis mój) młodszym kobietom (w różnych raportach i badaniach 28-42%) niż starszym (8-15%). " Zastanówcie się trochę zanim zaczniecie wynajdywać nowe formy orgazmu i dowiedzcie się trochę o budowie anatomicznej.

Koleżanki które znam podniecają się przy stymulacji słownej, przy dotykaniu ich ramian, nóg, uszu, przy pogłaskaniu ich. Ich system reakcji seksualnej jest naprawdę bardzo czuły.

byłem ciekaw, lepiej nazwać nie umiałem, pierwszy raz coś takiego widze... to co kocham w internecie to właśnie HATERZY...