Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WielkaNiewiadoma

dlaczego wszyscy potępiają młode matki ?

Polecane posty

Gość WielkaNiewiadoma

dla mnie młoda matka musi mieć co najmniej 15/16 lat. Znam młodsze matki i zdecydowanie nie mam o nich dobrego zdania. Jednak młode matki w wieku 16-18 lat czasem potrafią zająć się lepiej dzieckiem niż dorosła, dojrzała kobieta .. (jeżeli mają możliwości oczywiście). W mojej miejscowości jest mama 16 letnia i nie wyobrażalne jest to jak bardzo kocha ona swojego synka i jak wspaniale się Nim opiekuje ... Lepiej niż moja siostra swoją córeczkę ;/ wiem.. bo odwiedzam ich często.. rozmawiamy i wgl . SZOK jakiego mocnego uczucia używa ona do tego aby jej dziecko czuło się bezpieczne.. nie pojmuje.. Przecież ma tylko 16 lat. i niby nie do pomyślenia, że dziecko ma dziecko.. pff ... śmieszne

Gość WielkaNiewiadoma
nie utrzymuje go sama, ale jej chłopak pracuje, ma 20 lat i razem z rodzicami płacą wszystko na pół. Dziewczyna chodzi do szkoły i cała rodzina jest tam szczęśliwa i wszyscy kochają brzdąca! A ona też przeszła swoje.. najpierw zagrożona ciążą, okropny poród, obawa przed utratą dziecka (bo nie dawali mu szans na przeżycie) i nie puściła się bo z chłopakiem jest już 4 lata. Tylko szkoda że nikt tego pod uwagę nie bierze...

dlatego potępiają, bo w takim wieku, to normalna dziewczyna, uczy się, chodzi na ranki intelektualne i rozbierane, uczy się radości życia. a nie kombinowaniem, jak od matki wyciągnąć kasę na pampersy, a jeszcze gówniara matce za mleko nie zapłaciła.....

Wątpię aby jakaś para w wieku poniżej 20 lat była w stanie wychować i utrzymać dziecko jednocześnie zagwarantowywać mu dom i rodzinę która się nie rozpadnie. Również wątpię aby ktoś kto ma 16 lat wiedział co to miłość i był na tyle odpowiedzialna osoba aby wiedzieć z czym się wiąże dziecko

Ave Cezar nie znasz sie. Przeciez kazdy wie, że dziecko w wieku 16 lat to przemyślana i odpowiedzialna decyzja