Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to straszne jest

ludzie nie mają dzisiaj za grosz wstydu

Polecane posty

Gość to straszne jest

Wczoraj zaniosłam z okazji święta zmarłych piękną wiązankę na cmentarz na grób mojej rodziny. Dzisiaj tam znowu pojechałam, i co się okazało? Ktoś ukradł tę wiązankę :O Ludzie nie mają za grosz wstydu, jak można być w ogóle tak bezczelnym, żeby kraść kwiaty z grobu? To straszne :(

Gość ja będę grasować w Poznaniu
żenada, pewnie albo połozyli na swój albo stanie później taki z 3, 4 wiązankami i 20 zniczami z niepewnego źródła:O dlatego ja nigdy u takich stójkowych nie kupuję

Gość sospomidorowy
to nic że ukradli, ty ofiarowałas i pamiętałaś i to się liczy

Gość a mi któryś ze
współlokatorów ukradł 2 batony i serek z lodówki, oczywiście kurwa nie ma winnego

Gość sospomidorowy
bezczelne polaczki - zwykle to blokersi tak kradną

Ja zawsze biorę zapalony znicz i trochę wylewam z niego parafiny na kwiaty czy co tam zaniosę. Skutkuje bo ubabranego woskiem kwiata nikt nie zayebie

Gość jhsgrhbfxg
przykro jej że rodzina nie zobaczy jak się wykosztowała :classic_cool:

Gość złodziejom odcinać łapy
po 1 po co zanosisz 2 dni wczesniej po 2 przykuj lancuchem albo w wiencu ukryj sidla albo go zrob z trujacego bluszcza wkurwia mnie takie zaściankowe myślenie a po to żeby głupi miał zagadke, ja sobie mog e zanieść pół roku wcześniej i nikomu nic do tego

wiem cos o tym ja posadziłąm tuje koło grobu moich dziadków i co ukradziono 1 :O drugiej już nie:O

kraj złodzieji to nie ma się co dziwić... dobrze że ci nie ukradli tej wiązanki zanim ją połozyłaś na nagrobku...

Gość to straszne jest
jhsgrhbfxg jesteś totalnym idiotą :O Tobie jak coś ktoś ukradnie, to pewnie skaczesz z radości pod sam sufit? :O Przykro mi, bo kupiłam kwiaty na grób, a ktoś je ukradł. Nie rozumiem chamstwa innych ludzi, za grosz przyzwoitości, żeby nawet kraść z cmentarzy. Zero szacunku dla zmarłych, zero.

po 1 po co zanosisz 2 dni wczesniej po 2 przykuj lancuchem albo w wiencu ukryj sidla ŻAL!!! dla większości ludzi 1 lis to jedyny dzień w roku w którym ida na cmentarz! bez tego święta na grobie nie może leżeć żadna wiązanka czy zapalony znicz????? moja rodzina co tydzien chodzi na cmentarz! a wiekszosc robi to raz do roku, na 1 listopada - wtedy trzeba bogato zastawić grób, żeby ludzie widzieli!!!

Gość Antos prawik.
Moj sasiad alkocholik kradnie swieczki z grobow bo nie ma pradu w domu