Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

POMOCY PRAWNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jakis czas temu zwyzywalam goscia z ktorym sie spotykalam, te maile dostala jego panna o ktorej wczesniej nic nie wiedzialam dlatego w zlosci ona je dotala, dla pewnosci maile dostala jeszcze jej kolezanka, i teraz moje pytanie czy jak zeznam na policji ze sie do tego nie przyznaje choc maile byly wyslane z mojego kompa. to jakie moga byc tego konsekwencje ????

Gość jesteś idiotką
??? możesz sie nie przyznawać jeśli z twojego kompa nikt tego poważnie nie weźmie

mailowalam z jej facetem, ale potem sie poklocilismy bo dowiedzialam sie o jego dziewczynie i w wyniku zlosci wyslalam maile jego dziewczynie i jej kolezance zeby miec pewnosc ze doszly... on poszedl na policje i zlozyl na mnie zazalenie ze wysylam niepokojace wiadomosci maile na jego prywatna poczte, smsy, i do jego dziewczyny na jego temat... bezsensowny dupek z nigo bo bo to on smsy do mnie pisal maile, zalil sie jak mu to zle a teraz jak wyslalam pare maili doslaownie pare to teraz ze ja ta zla, nie wiem co robic, ta jego dziewczyna tez mnie oskarzyla i kolezanka ze sa pokrzywdzone ze takie maile dostaly, a ja chcialam je tylko uswiadomic ze sie z klamca zadaja.... Nie wiem jak sie do sprawy zabrac czy lepiej sie przyznac... bo jka dojda do ip to i tak wyjdzie ze moj komp.

przyznaj się ale powiedz ze chciałaś aby dziewczyna tego faceta dowiedziała się kim tak naprawdę on jest a nie chciałaś je obrazić

tak tez Lewatian zrobilam... tylko teraz sie zastanawiam dlaczego po 3 miesiacach doszly jeszcze zazalenia tych dwoch dziewczyn... czy nie uwazacie ze on i one w ciula leca i sie bawia bo wiedza ze tak mozna....

Gość przyznaj się i złóz na niego
skargę....na pewno się jakis powód znajdzie

Gość przyznaj się i złóz na niego
nie chciał cię przypadkiem zgwałcić?

Gość Rubense
hahaaha ave cizar hahaha 10/10

jak myslicie czy policja moze zablokowac poczte albo konto z jakiego wysylalam maile do tych dziewczyn, bo mam problem z zalogowaniem!

iejei sledztwo trwa to jest to mozliwe ze poprzez to mam problem z zalogowaniem tak!?

Gość no to sobie
nagrabiłaś panna...

olej to. nikt ci nic nie udowodni. policja umorzy śledztwo i po sprawie... do niczego sie nie przyznawaj... powiedz, że nie wiesz o co chodzi...

ok ale moje ip ????? takze nie wiem czy warto mieszac jeszcze bardziej..... ale czy skoro sie przyznalam na policji dobrowolnie ma to jakis wplyw ze zostane jakos lagodnie potraktowana czy nie?

jak się toba zajmie prokurator to on cię odpowiednio potraktuje... do niczego sie nie przyznawać: "nie wiem, nie byłam, nie widziałam... a koleś sam mnie zaczepiał i chciał mnie wykorzystać zapewne... jak odmówiłam to sam mi groził..." Przyznałas się to się dopiero zacznie... moga być nawet zawiasy...

IP wywal komoputer do piwnicy albo zawieź do koleżanki... jak policja ci udowodni że masz takie IP jak nie ma komputera? pozatym psy muszą mieć nakaz żeby kompa zbadać...

Gość kobieto jaknajszybciej pozbądź
się tego kompa i do niczego się nie przyznawaj!!!!!!!!!!! to się będzie całe życie za tobą ciągnęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja moge wywalic ip. to przeciez chyba jakies slady zostana skad to bylo pobierane.... komp. okej mozna wywalic zniszczyc ale ip.?

Gość Rubense
jak możecie tak robić że ją namawiacie do kłamania? przecież to namawianie do przestępstwa a to jest karalne! I do tego to bardzo nie po bożemu

Rubense to pomoc, jesli robisz cos w dobrej wierze chcialbys jeszcze za to tracic czas i zdrowie niesadze!?

Gość a tak w ogóle to co tam był
tak w ogóle to co było w tych mailach?? Groziłaś mu albo jej? Bo to też jest b. ważne

glownie to tylko wyzywalam jego ze jest kurwiarzem itp. ze jest falszywy... on mowil o tej jego narzeczonej raz tak raz tak.... takze tez i ja wyzywalam a potem przepraszalam bo nie bylam pewna co i jak bo nie znalam panny... i poza tym nic wiecej...

Gość Rubense
przestań trząść duupą, najwyżej będziesz musiała go przeprosić i tyle

Gość a tak w ogóle to co tam był
a masz maile i sms-y od niego?

hm cos tam mam ale czy na podstawie dwoch trzech sms ktore sa takiej sobie tresci moge ja policji kazac cos zrobic zeby bylo sledztwo... poniewaz wysylal mi tresci erotyczne...ale nie mam tych smsow... na zeznaniach bylam i postawili mi 107 art. powiedzialm ze sie przyznaje i dobrowolnie poddaje sie karze grzywny .. hymm