Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porkawolka

co to ma byc Haloween :(

Polecane posty

Gość porkawolka

Jak mnie wkurzyla jakas dzieciarnia. O 8:00 wali ktos mocno w drzwi ... no to ide otworzyc. Widze jakies dzieciaki. Wolaja do mnie cukierek albo psikus. Mysle o co im chodzi ? No tak Haloween. Mysle sobie, skora sa tacy hamerykanscy, dlatego nie laza wieczorem no i nie sa przebrani. Mowia dzieciakom, PSIKUS. Dzieci sie zmieszały :D i poszły dalej. Nie znosze jak ludzie probuja cos swietowac i robia to na odwal sie :( bez przygotowania i wyobraźni. Dlatego nie dostały grama cukru :P

Gość wielkie SHIT
Bo polacy nie umieja nawet nasladowac tych zza oceanu :( Kiepska podroba haloweenu jest w PL :-O

Gość ...ot...co....
ale wy jestescie dretwi :O :(

Gość porkawolka
No wlasnie, wkurzylo mnie to, ze zrobili to na odwal sie ;/ Niech swietuja, mi to nie przeszkadza. No ale niech robia to wieczorem i niech sie przebiora. a nie przychodza z siatkam iz TESCO ubrani normalnie ...

Gość ppppppppp....
A do nas przychodzą gdzieś tak od 3 lat zawsze wieczorem i przebrani i jest fajnie. Dziś wiem że będą i już mam dla nich przygotowane czekolady w tym roku to nawet mam zamiar ich wpuścić do domu bo moje dzieci już podrosły i niech zobaczą sama jestem ciekawa co to będzie.

Gość justyna aa
u mnie też tego nie ma :) ale to zupełnie nie pasuje do naszej mentalnośc po ki chuj odgapiać takie cyrki:O autorko :D ;)