Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekaj puki czas

ktoś wróży z TAROTA

Polecane posty

Gość uciekaj puki czas

potrzebuje wróżby

Gość snsffgg
podaj imie i date urodzin i pytanie do kart

Gość Pieniążek
Hej ja się uczę dopiero znaczeń kart :) A Ty?

z fusów sobie powróz i bedzie to samo! wrózki to naciagaczki a o przyszłości maja takie pojęcie jak każdy inny! potrafia manipulaować ludzmi i im sugerowac pewne rzeczy. wykorzystuja naiwnośc ludzi... jedna mi zniszczyła małżeństwo bo mojej zonie we łbie pomieszała kartami... uważaj!

Gość antonina_18
justyna 10,04,1993 kiedy znajdę miłość?

Gość uciekaj puki czas
grażyna 1986.10.26 kiedy pojawi się dziecko czy problemy zdrowotne sie skończą

Gość snsffgg
justyna, mloda jeszcze z ciebie piczka, milosc przyjdzie z czasem i nie tlyko jedna, ucz sie dobrze, a reszta sie ulozy, pozdrawiam

Gość Pieniążek
Hamal nieprawda! Byłam pół roku temu u wróżki i wszystko się sprawdza! To mnie zainspirowało do kupienia tarota. Wróżka wiedziała nawet o chorobie osoby z mojej rodziny, o której ja się dopiero później dowiedziałam. Naprawdę wszystko się zgadzało. Ito nie była naciąaczka , bo daje się ile chce, nawet 5 zł można dać.

Gość uciekaj puki czas
no to ktoś mi powroźy

Gość uciekaj puki czas
grażyna 1986.10.26 kiedy pojawi się dziecko czy problemy zdrowotne sie skończą

Gość Pieniążek
Hamal a żebyś wiedział w przyszłym roku idę do niej. Jak do tej pory wszystko się sprawdza. a to że można zapłacić 5 zł to chyba dobrze? To jest normalna babka, która ma dobrą pracę, a tarotem zajmuje się hobbistycznie, więc można dać "co łaska". Hamal a co powiedziała żonie, że ją zdradzasz i żona Cię nakryła? Dlateo nienawidzisz teraz wróżek?

Gość Pieniążek
dyrektore słucham? o co ci chodzi? Autorko nie przejmuj się tymi zniewieściałymi durniami, którzy tak niesamowice się nudzą, że wchodzą na BABSKIE fora i niepotrzebnie się wysilają. Nie macie przyjaciół, czy co? Jak wam się nudzi, to obiad robić :P Typowo męskie zajęcia - przesiadywanie na babskich forach :) LOL

Gość uciekaj puki czas
Dzieki Śliczne..:) W przyszłym roku ślub...:) Więc od razu pragnę dzidziusia...:) Na razie mam problem z plodnością ale moge liczyc na poprawę??? :) Śliczne dzieki KOCHANA :*

wrózka sama sie rozwiodła i żyje jak kurwa - co chwile się puszcza i baluje po disco a ma juz 35 lat. moja zona ma 24 lata. wróżka jej naściemniała że ze mna zawsze będzie nieszczęsliwa a prawdziwa miłośc na nia czeka... nawet prace wywrózyła mojej zonie i miłośc tam czekającą na nią... fakt zona poszła do pracy (w końcu po ponad roku nieróbstwa) - i to bardzo chętnie... jak miała problem z badaniami to płakała, że jej los sie komplikuje! nigdy nie zdradziłem żony (wrózka to potwierdzała - chyba bo juz nie wiem) i kochałem bezgranicznie! chociaz traktowała mnie jak gówno - z kazdym dniem gorzej i z każdą wróżbą... zona się puściła w tej pracy oczywiście z kolesiem z liceum! kuwa los ich połączył - zwłaszcza że to moja zona go podrywała (smski widziałem)... a mniezona się pzbyła jak smiecia... wózka jej doradzała... prawdziwa przyszłośc dla mojej zony to miłośc znacznie starszego od niej mężczyzny i dostatnie zycie w luksusie bo przy mnie to tylko bida całe zycie... a jeszcze wóżyła jej dziecko ze mna - nie spodziewam się bo od początku roku sie z nia nie kochałem... chyba że jej gach zrobi a mnie wpierdlona w ojcostwo... teraz w trakcie rozwodu jestem... miłe wróżby?

Gość Pieniążek
uciekaj póki czas chętnie bym postawiła tarota na Ciebie, ale dopiero się uczę. Proponuje znaleść tarocistke i się do niej wybrać - naprawdę fajna sprawa!

Gość Pieniążek
Hamal jeśli to wszystko prawda, to sedecznie współczuję. Ale czemu masz pretensje do wróżki? Ona tylko powiedziała, co będzie w przyszłości - i sprawdziło się. A mówiąc że wróżka ta żyje jak k***a przemawia przez Ciebie gorycz, bo to ją winisz za rozpad małżeństwa. Gdyby żona naprawdę Cię kochała, to by Cię nie zostawiła. Ostatnio próbowałam stawiać tarota sobie i wyszła mi wpadka z innym mężczyzną. Pocieszam się, że jeszcze dobrze nie znam się na tym, ale na pewno będę się teraz pilnować, żeby jakiejś głupoty nie popełnić, bo bardzo kocham chłopaka i nie zostawię go przez wróżby. Dla Twojej żony mogło to być pretekstem , więc nie wiń wróżki.

zona - dla mnie ładna, chociaż z perpektywy, to nie wygladała jak wamp... ale wstydu nie było... fakt - bystra nie była (przynajmniej taka udawała) bo teraz w sądzie to jest mądra jak adwokat dyjabła! ale jej ciocia doradza co 15 lat się ze swoim alkoholikiem rozwodzi i nie moze... nawet ta ciocia (41 lat) zrobiła sobie z tym wójkiem 4 dziecko...to chyba żeby rozwód w końcu przyspieszyć, nie wiem? patologia nad patologie... nikomu nie polecam!

wrózka moją zonę wyczuła ze jest podatna na sugestie i jej nakładła głupot do głowy! za to ja winię bo nikt nie powinien komus mówić jak ma zyć... ale chyba racja - zona mnie nigdy nie kochała (sama to przyznała jak się domagałem prawdy...) była prosta i pusta i podła... prostaki bez szkoły tak maja niestety :-(

a tamta wrózka to wrózy dla "zabawy" nie dla pieniędzy... bawi się ludzkim zyciem... swoje zjebała to i innym tez pomaga...

Gość Pieniążek
dyrektore masz rację nabijam sie z idiotów forumowych, a dokładnie: ze zniewieściałych durniów, mamisyneczków, którzy mieszkają z mamusią i czekając aż poda obiadek siedzą na babskich forach i niepotrzebnie się wysilają :) Twoje komentarze są naprawdę żałosne, ale w sumie śmieszne. Miło pocieszyć, się, że mój facet nie jest zniewieściałym mamisynkiem i woli pogadać z kumplem zamiast gadać z babami na forum :)

Gość Pieniążek
Hamal osoba, której sprawdza się tarot jest nawiedzona? Hahahahahaha. Dowiedz się dokładnie, co to znaczy "nawiedzenie" :P:P:P a potem się wypowiadaj:)

Gość Pieniążek
bazienka w Głogowie. Ale na pewno gdzies w pobliżu Ciebie jest jakas tarocistka, musisz popytać. Polecam!!! dyrektore zniewieściały głupolu specjalnie dla Ciebie postawiłam Ci tarota. Oto wróżba: Do końca życia pozostaniesz mamisynkiem, gdyż żadna kobieta nie zechce pół faceta. Pracy niestety nie zmienisz, do końca życia będziesz zarabiał marne grosze. Przez najbliższe 3 lata będziesz przesiadywał na babskich forach, próbując zabić czas. Przyjaciół niestety jak nie masz tak dalej mieć nie będziesz - pozostaną ci internetowi :P Uciekam już do realnego świata (dyrektore pewnie nie wie, kto to jest koleżanka z realnego świata:P ) Papa :********