Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiskuus

Małżeństwo zabija romantyzm?

Polecane posty

Gość Kiskuus

Kiedy ludzie są ze sobą ale nie są jeszcze małżeństwem to wszystko wygląda inaczej a już po ślubie zaczyna się taka monotonia,że ja mam ciebie a ty mnie,mamy obrączki na palcach więc nie potrzeba nic więcej.

Gość MaTeo21
Bo to kobietom się z lekka wywraca w głowach.One chcą sielanki całe życie-kwiatków,kolacyjek itd.A przecież jest jeszcze inne życie... Potem się tym tłumaczą,ze zdradzają.Bo co bo mężuś kwiatków nie przyniósł.Po co się na śluby godzicie skoro macie takie podejście?

Gość cyniczni co nie
Zgadza się, małżeństwo wszystko zabija. Przecież o nic się nie trzeba już starać. Kwiaty? Po co kwiaty? Szkoda kasy, bo i tak zwiędną. Prezenty? Rocznice? Bzdura, jakieś babskie fanaberie i wymysły. Po co sobie głowe zaśmiecać datami? No chyba, że żona zrobi ciasto i potem da dobrze dupy... Można tak wymieniać i wymieniać, a te co mają kochającego i pamiętającego męża, to są jakieś wyjątki. Wśród moich znajomych takich nie ma.

Gość Rubense
wszystkie baby wiedzą że tak jest i wszystkie mają ciśnienie na ślub. Czy to nie potwierdza, że są głupie?

Gość MaTeo21
kobieta z natury poszukuje czegoś nowego wiec po co jej ślub.Ich ciekawość powoduje,że są w stanie robić rzeczy naprawdę głupie dla zaspokojenia siebie.

małżeństwo zabija wszystko! miłośc... romantyzm... szacunek... radość...

Gość MaTeo21
hamal kobieta i szacunek to nie do końca pasuje