Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek123

do dziewczyn

Polecane posty

Czy podniecacie penisa swoich chłopaków w miejscach publicznych. Jeżeli tak, to napiszcie jak i gdzie? Moja tak robi i mnie to trochę wkurza.

Gość piekna zadbana oł jee
Ciulu kwadratowy, na erotycznym już zaśmieciłeś swoimi wypocinami kafe, wypierrdalaj 🖐️

Dziewczyna zaczyna szukać wrażeń to zrozumiałe;] w końcu jesteście para a nie obcymi ludźmi dla siebie:) W moim przypadku to był pociąg, ale to On zaczął nie ja:p

no tak, pociąg pociągiem, ale w miejscach publicznych to trochę krępujące. Gdzie ty mu to robisz?

Wiadomo że krępujące ale ta adrenalinka...;] ja takie rzeczy ze swoim facetem robie w domu- jeszcze nie mam takich potrzeb jak Twoja kobieta:)

my normalnie uprawiamy seks, ale ona oprócz tego lubi pobudzać mnie w przestrzeni publicznej np. ręką ( w parku, w samochodzie) albo tyłkiem jak tańczy koło mnie na imprezie. To ostanie akceptuję i to jest fajne

haha ja i mój partner też tak robomy, przeciez to jest fajne ;) w miejscu publicznym wie sie ze nie mozna tam tego zrobic i w polaczeniu z adrenalina podniecenie jest silniejsze i jak w koncu jest sie sam na sam stosunek jest lepszy :)