Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obraznaszkle

ja plus on i jego byla w ciązy z nim

Polecane posty

Gość obraznaszkle

Cześć Kochane! bardzo często czytam ale dzis pierwszy raz zakladam wątek .. Pierwszy raz w życiu zostalam postawiona w takiej sytuacji - jak z filmu. Poznałam fajnego faceta, który był na etapie kończenia swoich relacji z panna z którą mieszkał. nie chciałam się wpiep*** wiec powiedziałam, że nie bedę bawić sie w trójkąty...on poprosił mnie tylko o kilka dni ...nie wiedziałam o co chodzi . Następnego dnia zadzwonił że się przeprowadza.... boże jaka ja byłam szczęśliwa jak wieczorem sie odezwał i powiedział ze juz jest u siebie .. zaczeliśmy sie spotykac cos sie w nas rodziło...czulismy taką więź, telepatia, czytanie sobie w myslach..smiejemy sie z tych samych rzeczy, wygłupiamy . Człowiek czuje ze to jest ta wlaśnie osoba! no i pojawila sie szybko jego byla twierdząc ze jest w ciazy, ze dziecku nalezy sie pol majatku itp. nikt w to nie wierzył . dzis okazało sie ze to prawda - testy dna. jestem zalamana :( czuję ze to jest ten jedyny facet ... on tez mowi ze chce byc ze mna ale co bedzie jak sie urodzi dziecko ? co mam zrobic ??? mam złamane serce ...cały czas rycze ...

Gość ale pierdoły
dziecku należy się część majątku dopiero po jego śmierci :p testy dna w ciąż? a TO CIEKAWE... :d:d:d ALBO KTOS ROBI W KONIA CIEBIE ALBO TY NAS :d:d:d:d

Gość ale pierdoły
tzn po śmierci tatusia oczywiście miało byc tam na górze

Gość obraznaszkle
Ustalenie ojcostwa przed urodzeniem się dziecka jest możliwe tylko przy okazji inwazyjnych badań prenatalnych. Są one wykonywane na zlecenie lekarza ginekologa, który kontroluje przebieg takiego badania, mając na uwadze zdrowie i bezpieczeństwo nienarodzonego jeszcze dziecka. Do testu wykorzystuje się płyn owodniowy, który zawiera złuszczone komórki płodowe, a te mogą zostać wykorzystane podczas analizy, mającej na celu ustalenie ojcostwa. Owa analiza opiera się na porównaniu profilów genetycznych uzyskanych z komórek płodowych oraz komórek nabłonkowych badanych rodziców.[

Gość ale pierdoły
jeżeli będziesz w stanie znieść jego zaangażowanie w sprawy dziecka, wizyty w tamtym domu na poczatku - kapanie, karmienie , zabawy z udziałem mamusi która cały czas będzie dążyła do tego żeby go odzyskać a jak jej się nie uda wizyty tego rosnącego dziecka u was, ciągle wzrastające alimenty, wyjazdy z dzieckiem na wakacje, itd itp to walcz :o

Gość niezalogowana furgonetka
ej no sorry, ale dsla mnei sprawa jest jasna.. daj sobie spokój, potem się zakochasz i co będzie?? jak on np wróci do niej, poczekaj, zostaw go, jak wróci już po tym ja sie dziecko urodzi to co innego.. z reszta ja bym nie chciała byc z facetem który ma dzievko z inną:/