Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a.p.

prezenty.....

Polecane posty

Gość Beatkowiec
Ja kupuje w KDC - www.KDC.pl

Gość afee
też już muszę pomału o tym myśleć! rodzicom chyba jakieś bilety do opery, albo do teatru, ewentualnie mamie karnet na masaże, a tacie bilet i bratu bilet na jakiś mecz. oczywiści zawsze zostaje mi mój chłopak któremu nigdy nie wiem co kupić, bo mimo że ma wiele zainteresowań to ja się na nich nie znam kompletnie i nie wiem nigdy;/ zostaje mi tylko chrześniak i jego braciszek, ale dla takich szkrabów to już szybko się wymyśla :)

moja rodzina jest zbyt liczna:( co roku ten sam problem..........

Gość afee
Ja kupuję tylko najbliższym, bo inaczej bym nie wydoliła z mojej studenckiej "pensji" ;p

a u mne to wielka obraza...................kurde zwariowac mozna....

Gość afee
no to kup tylko jakieś drobiazgi, albo zrób coś sama jak potrafisz - ozdoby na choinkę, świecznik, albo coś w tym guście. chociaż może też się obrażą o coś takiego jak piszesz, że obraza

Gość malażka
Podbijam!! Mam ogromny problem z prezentem dla mojego mężczyzny. Jesteśmy ze sobą od 2 miesięcy i zupełnie nie wiem co mu kupić :( chciałabym, żeby to było coś naprawdę wyjątkowego, a nie takie banały w stylu koszula, spinki, krawat itp :( Wymyśliłam już, że kupię mu taką nano podkładkę, która przytrzymuje różne rzeczy na miejscu :) bo jego telefon zawsze lata razem z zakrętami po całym samochodzie :) oprócz tego kupiłam już książkę o własnym biznesie, bo chce założyć coś swojego. No i tu jest koniec:( nie mam prezentu głównego dla niego :(:(:( HELP!!

Gość koku
Ja swojemu facetowi chcę kupić w tym roku karafkę do whisky + 6 szklanek i jakąś dobrą whisky :)