Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowy mazak

Maz mnie dzis pobil

Polecane posty

Gość kolorowy mazak
no mam, logiczne na szyi małe siniaki po palcach i rękę cala sine i obdarta o ścianę

Gość kolorowy mazak
pewnie by sie cieszyl bo moglby siedziec przy komputerze caly czas i grac jakby mnie clay dzien nie bylo

może i go kobita sprowokowała, ale t NIE JEST powód, żeby dopuszczać się przemocy!! facet nie ma 5 lat i powinien umieć sie pochamować. Przeżyłam coś podobnego i im wcześniej to skonczysz tym mniej bedzie bolało. oczywiscie mówie o sytuacji kiedy to sie bedzie powtarzalo.

Gość damska bokserka!!!
Dobrze zrobił. Rodzina męża jest świętością!!!

Gość kolorowy mazak
nie wiem, naprawde nie wiem, latwo sie pisze jak sie jest po innej stornie barykady, a ja jestem tu, do rodzicow mam jakies 1200km , mam migrene i boli mnie kazdy kawalek ciala, bo serce to juz peklo

Gość gbgfbf
Jesli to prawda.. to ja bym zakonczyla zwiazek.. to pierwszy raz? raczki ma niech sobie zrobi ,a nie tylko grac bedzie. do roboty!

Gość traaaa
Kobieto wez ty uciekaj z dziecmi!!!! co to za facet? nienawidze takich ludzi , a innymi sie nie przejmuj nikt nie ma prawa cie bic

Gość Rubense
do kuchni uciekaj robić tą jajecznicę

musisz sobie zadac pytanie: - chce z nim zostac, chce zeby dzieci widzialy jak mnie bije, bo mam daleko do rodziny? - czy chce wychowywac dzieci sama, bez patologi, umozliwiac kontakt z ojcem i pokazywac im szacunek do innych! wybor nalezy do ciebie. 8 lat? i co? i to juz dozywotnia kula u nogi. halo!!??