Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowy mazak

Maz mnie dzis pobil

Polecane posty

Gość kolorowy mazak

moze nie jjakos drastycznie, ale przydusil, wykreci reke, i chial wyrzucic za drzwi, bbo nie chcialam mu zrobic sniadania, nic nie rohbi po pracy ciagle gra w pokera na internecie, przy dzeiciach nie pomoze, a rano jeszce krolewicz sobie jajecznice zarzadal, jak powiedziala ze ma sam sobie zrobic to powiedzial ze ma mnie dosc i mnie wyje... z domu, a ja na to tak ja twoja matka twojego ojca i tu sie zaczelo, moglam tego nie moiwc ale czy to powod do takiego zachowania? mam dosc tak go nienawidze ze jakby zdychal to bm go jezscze dobila

Gość vnbvmbn,bn
widzialy galy co braly

Gość Rubense
hmm, ale jak to NIE CHCIAŁAŚ MU ZROBIĆ ŚNIADANIA ???????

Gość kolorowy mazak
niewidzialy pierwszy raz to zrobil po 8 latach

Gość Madmłazell
bywa , teraz depresja pozniej psychiatryk :)

Gość Rubense
sama go prowokujesz a potem się żalisz

Gość kolorowy mazak
no a co rak mu pan bog nie dal?

Gość nic nie rozuiem;/
chyba nie za sniadanie sie wkurzyl tylko za tykanie rodziców w trakcie sprzeczki! osobiscie tego nienawidze! to gowniarskie... jednak twoja glupota nie usprawiedliwa ze podniosl na ciebie reke, nie powinien.

Gość no to kicha
zrób obdukcję jak masz ślady i zbieraj takie dowody przemocy, jak będzie sie to powtarzało będziesz miała kiedys podstawy żeby wystapić o rozwód z orzeczeniem o winie lub złożenie doniesienia do prokuratury o przemocy w rodzinie , rozwód, eksmisję i zakaz zbliżania sie do ciebie . Powodzenia.

Gość kolorowy mazak
klotnie byly owszem ale nie takie, a dzis z nienacka mnie przydusil bo powiedziala cos na jego matke :-( dalby sie za nia pokroic, kiedys rzucil w klotni tym co mial w rece na ziemie i wyszedl ale to co dzis to pierwszy raz

Gość nic nie rozuiem;/
obdukcja jest wazna tylko przez pol roku, wiec albo od razu idz do sadu albo idzcie na terapie malzenska.

Gość kolorowy mazak
nie mieszkamy w pl jakbym sie uparla to juz go tu nie ma bo tu prawo w takiuch sytuacjach stoi po str kobiet, mam na to ochote zeby pojsc z tym na policje ale cos mnie trzymie i ciagle tu siedze i palcze i mysle czy sie pakowac czy spakowac jego

Gość no to kicha
poproś sąsiadów żeby wzywali policję jak usłysza u was awantury wyedy [policja założy ci niebieska kartę - kolejny dowód przydatny na przyszłość

Gość nic nie rozuiem;/
ale po cholere ty sie czepiasz jego matki? mozesz nam to wyjasnic? po co w ogole o niej mowisz w trakcie klotni?

Gość Madmłazell
tak to jest jak niedojrzałe dzieciaki biorą ślub - pote,m są rozwody i bijatyki

Gość no to kicha
żadne pół roku zrób i trzymaj

Gość kolorowy mazak
nie wiem czemu powiedziala o jego matce, wyprowadzil mnie z rownowagi, traktuje jak wnyiesc, przynies pozamiataj, w niczym nie pomaga, nie mam juz sily a on ciagle gra na komputerze

Gość nic nie rozuiem;/
pol roku jako dowód w sprawie o rozwod z przeczeniem o winie i nie kloc sie dziecko jak nie wiesz

Gość nic nie rozuiem;/
jesli jestescie za granica to mozecie spróbowac terapii, to ciagle malo popularne w pl..a czasem bardzo skuteczne

Gość no to kicha
ale w sprawie o znęcanie zawsze sie przyda :p

Gość kolorowy mazak
jeszcze ciagle mmi mowi ze mu uslugiwac to moj obowiazek jako zony, ale ja tez pracuje,m wychowuje 2 malych dzieci i studiuje i czasem nie mam czasu sie wysikac, najbardziej mnie boli ze niektorzy nie rozumia tutaj i pisza moglas zorbic ta jajecznice, ok moglam a potem jeszcze ja podac i po niej pomyc, ugotowac pyszny niedzielny obiad, pozmywac po nim, zajac sie dzeicmi a on bedzie siedzial na facebooku a ja idjjotka bede robic mam dosc i sie zbunotowalam

Gość Rubense
takie są twoje zasrane obowiązki jako żony, żeby dogadzać swojemu mężowi, on cię za to może przeruuchać w nocy. Jak ci się nie podoba, to po chuuj się decydowałaś na ślub tępa pipo?

Gość no to kicha
ja bym za tydzien poszła z dziecmi po sniadaniu na spacer i bez uprzedzenia wróciła wieczorem - a w tym czasie spacer po parku, figloraj, obiad w restauracji, lody u Wedla - a jemu zostawić pusta lodówke niech sie buja.