Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

czy ktos moze mi polecic laptopa?

Polecane posty

Gość ja kupowalam
przez Technoworld. Juz 2 raz. Maja dobry wybor.

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jesli nie do gier to jaki tam chcesz bierz

ja wiem jaki chce (procesor 2gh, ramu przynajmniej 1gb ale dobrze jakby byly 2, no i miejsca na dysku min 160 gb, ekran min 13 cali, z wbudowana kamerka, fajnie jakby byl bluetooth ale zadko ktory ma wiec jakos dalabym rade bez ) ale chce znalezc jakas dobra oferte zeby za duzo kasy nie wydac :) na tym technowordzie znalazlam taki: http://www.technoworld.com/Acer_Aspire_5551_LX-PTQ02-030/55981/product.aspx ale chcialabym wydac troche mniej.. :)

Gość gfjghjhgj
ale w acerach klawiatura wymieka, wez HP albo DELL

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
ja mam acer z kamerka i bluetooth acer polecil mi koles ,ktory sie zna na kompach i na razie jest ok. zachecilo mnie tez to,ze moja kolezanka miala laptopa tej firmy i przez 4 lata jej sie nie popsul.ja mialam fujitsu i pare razy musialam juz go naprawiac

popieram ze klawiatra w acer'ach pada. Szczegolnie jak masz male dziecko ktore 'zahaczy przypadkiem' i juz spacja wyjeta:-P

Gość zakochana do szalenstwa
nie kupuj acera! kup asusa.

nie kupuj acera ,kup HP ! ja od 3 lat mam acera i bez przerwy cos z nim jest :O a moi znajomi maja HP ,niektorzy juz ponad 5 lat i wszystko jest OK. Corka znajomej w ogole nie dba,laptop jest tak zjechany,ze na zdrowy rozum juz dawno nie powinien dzialac :P a tak smiga,ze mozna pozazdroscic :) oczywiscie HP,bo gdyby to byl acer,to juz by "nie zyl" ! :D

O HP mówią róznie. Podobno sa do doopy. Ja mam swojego 3 lata i naprawde go nie oszczędzam a jedyne co mu dolega to porysowana obudowa

Jezeli chcesz miec niezawodny sprzet multimedialny, ktory sie nie zawiesza, nie sprawia klopotu, nie musi walczyc z wirusami i trojanami i ktory mozna uzywac przez wile lat (moj ma 3 lata i pociagnie jeszcze pare)... to polecam dolozyc i kupic sobie Apple

no fajna rada a ja wlasnie pisze z macbooka, mam go 4 lata i dalam na niego bardzo duzo, tylko ze potrzebuje pc zeby nie dokladac do software. potrzebuje specjalistycznych programow, a w necie ich do sciagniecia na maca nie ma..

Gość ASUS albo SONY dobry tez jest
MSI :)