Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ::::Marlenka::::::

DO PANOW

Polecane posty

Mam pytanie Panowie co liczy sie dla Was u dziewczny..Wiem ,ze wyglad ma znaczenie,ale czy pare defektw mnie dyskwalifikuje u Was.Chodzi mi gownie o maly biust,ktory odbiera mi pewnosc siebie,ale rowniez nogi ktorych nie pokazuje i inne ,,defekty,, dodam ze ogolnie jako calosc wzgladam dosc atrakcyjnie,ale jesli by zaczac sie przygladac to taka idealna nie jestem...Wsumie jak kazdy pewnie,ale pewna siebie nie jestem...

Gość moja drogaaaaaaa
jeśli idzie o nogi to one idą na bok, więc nie masz się czym przejmować, no chyba, że jesteś zakonnicą. Natomiast cycki mogą Ci urosnąć/powiększyć się po każdym dziecku.👄🌼

Żarty sobie stroicie z poważnych zapytań.:( Otóz ależy w jakim jest wieku ten facvio.Po 40 -stce nie będzie mu zależało ,po 30-stce b.edzie nad tym przemyśliwał chociaż jak okażesz się miłą,sympatyczną i ciepła osobą napewno się zdecyduje.

Nie, takich nie mam:) Wogole jestem szczupla 54 kg,Uda mam zgrabne,tylko lydek nie chce pokazwac i napewno nigdy w spodnicy przy facecie nie zaloze..a biust mam maly a zanim w ciaze zajde to musze facetowi pokazac moj biust i tego sie obawiam....

Marlena wyzej to nie bylam ja ,ta z linkiem,ktos sobie jaja zrobil...co do biustu to moj eks twierdzil ze mam biust 1 klasa,ale nie wiem czy dlatego tak nie mowil ,bo chcial seksu..Wsumie z paroma chlopakami sie spotykalam ,ale zadnemu poza 1,wyzej wspomnialam o nim ,nie dalam sie dotknac przez ten kompleks ,a teraz sie zastanawiam czy innemu moj biust bedzie odpowiadac..wsumie mysle ze jak sie zakocha ,to nie bedzie mu przeszkadzac...:) ale wiadomo ze teraz faceci maja takie wzmagania,ze nawet swoje partnerki namawiaja do operacji plastycznych..

Chodzi Ci o nr stnika? 75 B

Gość Ja ciebie też
Jak masz śliczną twarz to każdy się w tobie zakocha.

Niestety klawiatora mi sie popsula i nie moge zarezerwowac mojego nicka...na gg pisze mi normalnie a tutaj zamiast,,y,, wyskakuje mi ,,z,, i na odwrot ,malpy tez nie moge zrobic,ale na gg pisze normalnie dziwne...

Nie w czasie seksu.mowie ze 1 mojemu bylemu dalam sie dotknac a tak bez milosci seksu nie uprwiam..ale wiadomo ze oprocz seksu ,na poczatku szczegolnie facet lubi sobie dotknac biust dziewczzny,a ja tego sie boje wlasnie ze stwierdzi ze mam za maly biust..

Nie w niku tzlko musze sobie zarezerwowac nika tak,wpisac mail itp...a jak inaczej mam sie zaczernic, wsumie to 1 raz pisze na forum wiec nie wiem..

Gość lplplpppiuiummhjhjh
kliknij na dile jest klawiaturka i wybierz opcje z pl powinno pomoc jak nie to kliknij na pl i polish programe czy cos takiego

chzba az tak zle nie jest.....cos tam mam ....

juz tak robilam i cos jest nie tak....nie dam radz tego zmienic,trudno.wkazdzm razie poczytam sobie co piszecie....pozdrawiam:)

AJeśli nie posiadasz jeszcze swojego profilu, to kliknij tutaj. BJeśli posiadasz już zabezpieczony hasłem profil dla forum, to zaloguj się teraz, aby móc zmieniać swoje ustawienia. Nic nie kombinuj tylko wejdz na A.Tam zobaczysz tabelkę.Wp[isz nick hasło potwierdz i finito

zrobila tak jak mowisz,najpierw pisalo ze sie udalo a teraz ze profil jest juz zbezpieczony haslem,sama nie wiem..a na maila powinien przyjsc jakis link? bo nic mi nie przyszlo..Dzieki za rady:)

pisze ze moj profil dodany zobaczymy..

nie wiem o co chodzi ,dalej jestem na czerwono,ale nie bede sie juz w to bawic...Do Lubiący CIe pomaranczo,Dzieki za normalne wypowiedzi i podpowiedz co do ustawien tutaj,ale i tak nie moge sie ,,zaczernic,, :) Pozdrawiam a co do mojego tematu..to wsumie wiem czego moge sie spodziewac po odpowiedziach...takze wiadomo ze charakter dla facetow ,ma mniejsze znaczenie niz wyglad..no ale trudno..Pozdrawiam

Gość .....też chciałam zapytać ....
jestem płaska, mam nie ładne nogi. Czyli faceci po 40 stce sa nie wybredni? A zawsze sądziłam że tacy mają wysublimowany smak i byle ''czym'' nie dogodzi ;) Ja wiem że ze mnie nic nie będzie, ale poszukać uciechy można. To jak to jest, co kobieta musi miec maksymalnie nie tak żeby odrzucała lub inaczej, czym nie warto sie przejmować a na co baczniej zwrócic uwagę?