Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

kiedy jestem sama

Polecane posty

Gość cvfvbghb
bezsensu jest takie myślenie, najpierw ludzie zrzędzą bo czują się 'samotni', a później jak kogoś znajdą, wezmą ślub to też zrzędzą, ze woleliby być sami itd. coraz częściej przekonuję się, że związki bez zobowiązań to naprawdę złoty środek

Agnieszka jestem :P A Ciebie jak ochrzcili? Ja również nie mieszkam w rzeszowie, ale ucze sie w rzeszowie... osobiście jestem już bardzo zmęczona tym miastem... tym ciągłym ruchem, zapchanymi mpkami, tam ani przez chwile nie moge poczuc spokoju i ciszy ktora tak bardzo sobie cenie. Ale nie jest to kwestią Rzeszowa, mają to do siebie wszytskie wieksze miasta, poza tym rzeszow bardzo sie rozwija i to jego najwiekszy plus :) A studia? na pewno w kierunku matematyki, gdyż jestem typowym umysłem ścisłym...

Gość wrbwrb
Tomasz. A co jest niebezpiecznego w "po studiach" ? :) Lubisz Bieszczady Agnieszko?

Gość to ze za stary dla niej jestes
:D

no coś jakby w tym temacie... właśnie ta duża różnica wieku mnie przeraza, osobiście spotykałam sie ze starszym od siebie o 5 lat chlopakiem przez 2 lata ale Ty jestes jeszcze starszy ;] Góry? owszem ale zawsze wiekszy sentyment mialam do morza, do piasku i nurkowaniu w falach