Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marecky2000

Facet dobry w łóżku?

Polecane posty

Witam wszystkich! Swoje pytanie adresuję do kobiet. Co sprawia, że uważacie, że mężczyzna jest dobry w łóżku. Jak musi się zachowywać aby zasłużyć na taką opinię? Dzięki za odpowiedzi.

Dla facet dobry w łóżku to taki, który -przejmuje inicjatywę -nie stanowi dla niego problemu to, że leżę jak kłoda, -dobrze robi minetkę -po minetce wie, że buzi mu nie dam, -nie chce abym ja go zaspokajała oralnie (ja lodzików nie uznaję) -przed stosunkiem mnie wypieści, -kończy ZAWSZE na zewnątrz a nie we mnie. Ja mam ładną twarz, sexowne ciało więc moje wymagania nie są wygórowane. A 2 lata temu już kogoś takiego znalazłam, jest dobry nie tylko w łóżku bo poza łóżkiem też.

Mężczyzna poza znajomością tajników miłosnych powinien umiec zaoferować komfort fizyczny i psychiczny partnerce. A co oznacza takowe zapewnienie komfortu? Powienien nie dopuścić do niechcianej, ciąży kobiety. Zadbać o to by doznała ostatecznego spełnienia seksualnego ale i nie spotkało ją nic na co sie nie godzi, bo przeciez najważniejsza jest obopólna zgoda, tak?

Gość 9837405
To głównie oznacza, że orgazm partnerki jest dla niego pierwszorzędną sprawą... No i to, że jest otwarty na eksperymenty ( w pewnych granicach).

Gość Karaś elektryczny
nekromanta - czemu nie uznajesz lodzików?

heyjoe23 dołączam się do kondolencji

odpowiem - jakie kobieta powinna miec umiejestnosci zebys uznal ja za dobrą w łózku.. proste co? :)