Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na zbyciu

Mam do oddania mase rzeczy dla dziecka.

Polecane posty

Gość Na zbyciu

Witam, mam do oddania mase rzeczy dla dziecka - chlopca do 1,5 roku zycia. Jest to cala gora ubranek (zwlaszcza dla noworodka), z ktorych czesc jest nawet nowa. Mam tez wozek, kolyske z materacem, cala mase zabawek. Nie mam nikogo w rodzinie komu mogloby sie to przydac, nie mam czasu tez sprzedawac tego za grosze na allegro, a chetnie pomoge jakiejs z was dziewczyny, ktora jest w ci3zkiej sytuacji. Mieszkam w UK i moge do Polski rzeczy przeslac kurierem i tylko prosze o oplacenie kuriera - trudno mi powiedziec jakie to beda koszta, ale okolo 25 funtow za 20 kg ubranek . Podajcie maila i jakie rzeczy was interesuja, a na pewno sie odezwe. Pozdrawiam

witam :) ja coprawda nie potrzebuje ubranek dla chłopca bo mam córeczke ale mam w rodzinie osobę która bedzie przeszczesliwa z tych wszystkich rzeczy.napewno chcesz je oddac za darmo? p.s.tez mieszkam w uk :)

Gość Na zbyciu
Tak, :) sa za darmo. Moge zaniesc do charity shop ale wole pomoc jakiejs rodaczce. :)

to bardzo sie ciesze-rzadko sie kogos takiego spotyka :) rzeczy trafią w dobre ręce.W rodzinie tej jest kilkoro dzieci ,w tym wlasnie chłopiec w drodze,wiec absolutnie wszystko sie przyda :)

na zbyciu-jesteś jeszcze? bo nie wiem czy topik jest prawdziwy czy nie ;) daj jakis znac.napisalam ci mój adres mailowy :) dziękuje