Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie odrzucany

dlaczego?

Polecane posty

Gość wiecznie odrzucany

Dlaczego dziewczyny są takie podłe? Od kiedy pamiętam, kiedy się zakochałem w jakiejś dziewczynie, byłem miły i okazywałem bardzo, że mi zależy, obiecywałem, że jak będzie ze mną to będzie szczęśliwa. Ale ZAWSZE wybierają jakiegoś niedorozwiniętego fagasa, który ich nie szanuje albo ma je w dupie. Czemu tak jest? Wytłumaczcie mi czemu porządni faceci nie mają szansy na odwzajemnioną miłość, a dresiarze albo pieprzone lovelasy mogą mieć każdą???

Gość wiecznie odrzucany
myślicie że to dlatego że jestem niedorozwinięty, mam 38 lat i jestem starym grzybem na garnuszku u rodziców?

Gość wiecznie odrzucany
ten wyżej się pode mnie podszywa. ja mam 20 lat i mam tylko koleżanki. ale w związek nie chce zadna wejsć

no przyznam szczerze że inaczej prezentuje się usamodzielniony 38 letni facet, ale to nie ma większego znaczenia... Odp na pytanie jest prosta : miałes dużego pecha w życiu, ale grunt to nie tracic nadzieii, chodzisz na imprezy?

Gość wiecznie odrzucany
ps. kobiety powiedzcie jeszcze czy jedyny sposób na znalezienie kogoś to stać się chamem który myśli tylko o ruchaniu a nie o prawdziwej miłości? Czy są na tym świecie jakieś porządne dziewczyny?

Gość wiecznie odrzucany
na imprezy nie chodzę. staram się poznawać na ulicy, w sklepach, na studiach. Ale każda albo mnie odrzuca z góry albo robi ze mnie przyjaciółkę wpędzając mnie w jeszcze większą desperację.

Gość a jak wyglądasz
?

Gość wiecznie odrzucany
rucham swoją sunię, jak pies nie widzi bo bym miał przejebane

Gość bbbbbboli
bo ty nawet piszesz jak baba... "obiecywałem, że będie szcvzęśliwa"... zaraz rzygnę :O

Gość wiecznie odrzucany
do tego wyzej-nie podszywaj się dresiarzu. A mój wygląd-średni wzrost, zbudowany całkiem przyzwoicie, inteligentny, dosyć małomówny, ale uczuciowy.

Gość wiecznie odrzucany
bo ja jestem kobietą, tylko pisze jak facet, niedługo przejde operacje zmiany pci i pytam tak na przyszłość

to fakt, facet musi mieć jaja. nie bądź taki ciepły wiecznie. Jak już jej dasz do zrozumienia ze jestes nia zainteresowany to niech ona pozniej da jakis znak... Jeśli o mnie chodzi to zawsze ceniłam sobie szarmanckich i romantycznych facetów a nie dresiarzy czy lovelasów - niech Cię to pocieszy :P

Gość wiecznie odrzucany
to jaki mam być? oschły i zimny? i mam rozkazywać np: spotkaj się ze mną dzisiaj i bez gadania. o to chodzi?

nie no nie zaraz oschły, ale może bardziej tajemniczy. Dziewczyne trzeba czymś zaintrygować. I co najważniejsze nie traktuj kazdej poznanej dziewczyny jak potencjalnej partnerki

Gość ***iga***
to nie nasza wina że ... że tak trafiasz... głowa do góry... jeszcze spotkasz dziewczyne która zwariuje na twoim punkcie :) moja recepta to bądz soba :) i nic na siłę:) nie szukaj miłości a ona sama cie znajdzi :) pozdrawiam :*

Gość ***iga***
Pamiętaj że kobieta w chłopaku szuka nie tylko ciepłego uczucia , nie zrozum mnie źle to oczywiści baaaardzo ważne :) ale po prostu musisz zapewniać swojej dziewczynie ciepło ale i bezpieczeństwo, troskę i poczucie że przy tobie nic jej nie grozi... że nie pozwolisz nikomu jej skrzywdzić... chłopak musi być wrażliwy , ale głównie w stosunku do niej :) a kiedy trzeba musi być stanowczy i zdecydowany :)