Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Kto ze starych "znajomych" jeszcze tu pisze?

Polecane posty

NB ale ja lasnie o niczymnie pomyslalam;) pomaranczko to ze sobie tutaj tak piszemy nei znaczy ze piszemy na serio;) trzeba miec dystans do tego kiedys jakos bardziej dalo sie powyglupiac i pozartowac a teraz wszyscy sie tacy nadwrazliwi zrobili;)

Hmm, moje myśli krążą tylko wokół jednego - domyśl się o co chodzi :P.

Gość całkiem całkiem...
gó,wno cie to obchodzi bo ty straciłas dziewictwo od masturbacji

Gość xtr75
bo.............? wyjdzie na jaw cala reszta twoich tajemnic?:D:D

"Altero to od kiedy juz nie ejstes?" To moja słodka tajemnica :).

na razie to same brednie pomancze wypisujecie;) Altero oki ja zatem tez sie nei przyznam:)

Gość xtr75
sete rozdziewiczylem calkiem niedawno a teraz jak sie rozkrecila to przelecialaby nawet Kononowicza:D:D:D

Altero no przeciez pomarancze wiedza lepiej napisaly ze nie ejstem:D chociaz jedna napisala ze tak;)

Gość xtr75
Altero wszystko co musisz wiedziec o secie: 1) seta do niedawna byla dziewica 2) byla zajebiscie sfrustrowana tym stanem rzeczy 3) puscila sie z pierwszym lepszym 4) posmakowala miodu 5) obecnie puszcza sie z kim popadnie, wystarczy ze byle menel z wioski kiwnie palcem a ta juz nogi rozklada na za pietnascie trzecia:classic_cool:

Raczej nie bywa, ale dziewica dla mnie równa się upierdliwa, przemądrzała deko :P.

Seti te czasy już nie wrócą teraz takie bydło nie wychowane wchodzi,ze nawet walnąć w czerep takiego to szkoda reki.;( zauwazylam ze z roku na rok coraz gorzej:/ fajny dokument na tvp2 tam dziewczynki traca dziewictwo w wieku 13 lat a jak ma 15lat i jest dziewica to sie z niej wszyscy wysmiewaja:/

Gość xtr75
gdzie tak jest? chce tam pojechac :classic_cool:

Dzisiaj w sumie 15-latki coraz częściej tracą dziewictwo, także u nas.

Suazi _ afrykański kraj sąsiadujący z Mozambikiem. Jedna czwarta jego mieszkańców jest zarażona wirusem HIV. Niepodzielnym władcą Suazi jest król Mswati III _ jeden z bohaterów filmu. Raz w roku odbywa się tu Taniec Trzcin i trwa 6 dni. Kilkadziesiąt tysięcy niezamężnych dziewcząt wycina wtedy trzciny, po czym tańczy z nimi przed królem w nadziei, że któraś z nich zostanie wybrana na jego kolejną żonę bądź kochankę. Mswati III i członkowie rodziny królewskiej są przekonani, że obowiązująca w Suazi poligamia stanowi przejaw najwyższego szacunku dla kobiety oraz jest dowodem posiadania przez płeć piękną uprzywilejowanej roli w społeczeństwie. Poza tym powszechnie uważa się, że nie ma żadnego związku pomiędzy faktem wiązania się mężczyzny z dowolną liczbą kobiet a częstymi zachorowaniami na AIDS. Mieszkańcy Suazi uważają, że to prezerwatywy rozprzestrzeniają AIDS. Kiedy nie było prezerwatyw, nie było AIDS _ mówią. Tysiące ślicznych dziewcząt tańczy więc przed królem, nie mając pojęcia, że niebawem umrą na tę chorobę.