Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Kto ze starych "znajomych" jeszcze tu pisze?

Polecane posty

obudzilam sie o 8mej:P nie ejstem w zadnym ciasnym urbanku:P napawde nei kapuje Ciebie:D

Musze sie zabierac do gotowania obiadu.Nota bene już ugotowanego wczoraj.Tylko sałatki dograć i wcinanko.Mam zonę po sparaliżowaniu wiec roboty huk:(

tez musze obiadek robic niebawem na razie ogladam tata duch przykro mi z powodu zony!

Kolejny beznadziejny dzień :o. Człowiek powinien się już przyzwyczaić, ale jakoś tak trudno ;).

Gość Faith Hope GIory
Po obiedzie wypuściłem troche płynu i teraz tutaj siedze :classic_cool:

Przestań pierdolić Cartoon. Wmawiaj sobie co chcesz, ale jak nic nie będziesz robił to gwiazdka ci z nieba nie spadnie. Co więcej - nawet jak będziesz robił, to pewnie nic się w twoim życiu nie zmieni. No, ale rozumiem, że jest ci to potrzebne, żeby móc funkcjonować jakoś. Więc ok, dobrze robisz, wmawiaj sobie wszystko co tylko ci polepszy nastrój.

Właśnie że wpadnie mi "gwiazdka z nieba" bo bardzo tego chcę dlatego tak się stanie a będę robił tyle ile trzeba wiadomo że nie będę podchodził do obcych dziewczyn. Los sam zaaranżuje sytuacje i dalej to się potoczy Tak będzie tylko muszę to sobie wyobrażać a moja podświadomość sprawi że stanie się to materialne

Wątpię, żebym tu siedział :). Ciekawe jaki będziesz twardziel jak pierwszy raz dostaniesz kopa ;). Bo wiesz, jak się nie próbuje, nic się nie robi to łatwo gadać. Ale jak się dostanie po dupce to już się troszkę perspektywa zmienia :). A ty nic nie robisz tylko gadasz.

Tak, tak Cartoon. W 2012 na kiedy zmienisz datę? Hmm, miłość nie jest problemem, tylko jej brak ;). Ale żebym miał tylko takie problemy to byłbym zadowolony :).

Bla bla bla Cartoon. Co ty masz do zaoferowania kobiecie? Zastanów się dobrze? Dobre serce? Przestań pierdolić, w dzisiejszych czasach to się nie liczy. Zresztą po twoich wpisach to jakoś nie mam przekonania co do twojej dobroci.

jesteś zniszczonym czlowiekiem właśnie że się liczy dobre serce a oprócz tego właśnie w 2011 odniosę sukces i będę miał stalą pracę z pensją 1435 zł. Dlatego piszę że już na stałę poznam kogoś w 2012 roku

W horoskopie to wyczytałeś :D? Czy może u wróżki byłeś :P? A co jak cię okłamała :D? Dobre serce trzeba najpierw mieć, okazać je komuś, a nie mówić, ze się ma. Mówić można wszystko, czyny świadczą o człowieku. Ale dobre serce to za mało, kobiety patrzą też na inne rzeczy, nie mniej ważne.