Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Kto ze starych "znajomych" jeszcze tu pisze?

Polecane posty

lepiej pomaranczo napisz na czarno;) pokaz swoja twarz:P;) a nie jakies anonimy mi tu bedziesz pisac;)

hhahah taaaaaaaa bo jakos musze przeciez usidlic Altera;) nie moge pozwolic na pojawienie sie konkurencji , ktora moglaby zajac moja pozycje!!! bede tu jak lwica!:classic_cool:

A co, chciałabyś się przyłączyć pomarańczko, masz ochotę na trójkącik :classic_cool:?

Ufam, że nie będę żałował i zaspokoisz wszelkie moje potrzeby sama, a ja będę się mógł odwdzięczyć :classic_cool:.

Altero i bedziemy zyc dlugo i szczesliwie a parszywe pomaranczki beda mogly nam tylko pozazdroscic naszej milosci❤️:classic_cool:

Przede wszystkim urozmaiconego pożycia :D. Hmm, ciekawe czy w moim wykonaniu by Ci się spodobała :classic_cool:.

Setunia - nic im nie mów, pokażesz mi sam na sam jak lubisz, nie muszą wszystkiego wiedzieć :P.

Nożyce źle mi się kojarzą :o, jakoś zacząłem się obawiać o mojego ślicznego 😭.

Altero spoko, nie musisz sie bac o swojego weza:classic_cool: ew troche go podraznie zabkami, nic wielkiego:P;) pozycje ulubiona zdradze tylko Altero:x;)

"ew troche go podraznie zabkami, nic wielkieg" Będzie przygryzanie główki :D? SUPER!!! :classic_cool:

oki ja bede pozniej:) to poswintuszymy sobie w en sniezny wieczor;) ciau Altero 🖐️:)

Widać jakie pomarańcze niewyżyte, nie to co ja - kulturalny, elokwentny, w ogóle nie myślący penisem, inteligentny facet :classic_cool:.