Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Kto ze starych "znajomych" jeszcze tu pisze?

Polecane posty

"ja takie znaki mam tez z Anka ciekawa teoria" Mrrrrr, jakie to apetyczne :classic_cool:. A może trójkącik :P?

siedze z nudow znowu mam "gosci" w domu, wiec siedze z "kochanym" szwagrem bo oboje jestesmy barzdo goscinni:P

"znowu mam "gosci" w domu, wiec siedze z "kochanym" szwagrem bo oboje jestesmy barzdo goscinni" To bym się wpasował w Waszą dwójkę. Jeśli on jest kochany to ja bym był wielbiony przez Ciebie :P. U "mnie" była biba, ale olałem ich ;).

Z tą dwójką, żłopali piwo jak przylazłem :P. E kombinuje czasami z 2 laskami z Pragi, ale to zostaje wtedy na noc :P.

No wiesz, dwie lepsze od jednej. Z jedną można pić na przykład, a drugą w tym czasie ... :P A może dla mnie trzyma jedną :classic_cool:.

Nie zadaje się z zapijaczonymi niedziewicami :o. Kto je tam wie kto pił z ich źródełka, a jeszcze gorzej - kto poił konia :P.

NIE nie lubie rozkazow a w ogole to pojebane z twojej strony jak nie chcesz mnie poznac ze swoim kolega to ja Cie ze swoimi kolezankami tez nie poznam:-O

"nie lubie rozkazow a w ogole to poj**ane z twojej strony" Lubisz, tylko jak sama je wydajesz :P. "jak nie chcesz mnie poznac ze swoim kolega to ja Cie ze swoimi kolezankami tez nie poznam" To nie jest mój kolega . Z którą najpierw mnie poznasz :classic_cool:?

No jasne, tylko ściemniałaś z tymi koleżankami, nawet nie myślałaś mnie poznawać z którąkolwiek, chyba, że z mężatkami - chcesz mnie mieć tylko dla siebie :P.

a nie wiem z jaka co za roznica:P no kolega moze nie ale znajomy owszem

"no kolega moze nie ale znajomy owszem" My tylko żyjemy razem :classic_cool:. "a nie wiem z jaka co za roznica" Ja bym proponował wszystkie naraz :P.

nie ma szans one sie nie znaja wszystkie:) i chyba lepiej obawiam sie,ze pare mogloby sie nie polubic:P teraz mnie glowa zaczela bolec:-O

"nie ma szans one sie nie znaja wszystkie" Trzeba to zmienić ;). "i chyba lepiej obawiam sie,ze pare mogloby sie nie polubic" Ważne żeby polubiły mnie :classic_cool:. "teraz mnie glowa zaczela bolec" Kara za tabletkę gwałtu i rozsiewanie feromonów wokoło :o. To może idź spać zamiast pisać z jakimś deklem na kafe :P?

od piwa mnie boli i od twojej glupoty wlasnie zamieerzam isc spac papa 🖐️

wywloka to tekst szmaciarza z Wiednia nie to ze glupie to jeszcze zero inwencji:P

A co ja mam wspólnego z jakimiś szmaciarzami :(? Ja się zadaje tylko z kulturalnymi ludźmi, takimi jak ja sam, pełnymi klasy :classic_cool:.

Gość brakuje tu tylko
żelka z cipskiem wypchanym opierdzianymi gaciami

Gość buahahahahahahha
:D:D

Altero Twoj seks najdluzej trwal 25min?? to spadaj stad i idz nadrabiac zaleglosci w bzykaniu:D pozdrowionka 🖐️:)