Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana*

jest ich dwóch...

Polecane posty

Gość niezdecydowana*

... i jeden o drugim nic nie wie. Zaczełam sie spotykac z pewnym facetem ale nie jestem pewna czy cos z tego wyjdzie. w miedzy czasie zaczełam sie kontaktowac z moim dawnym byłym z którym bylam ponad trzy lata. kochalam go nawet po naszym rozstaniu ale po dwóch latach to uczucie przygasło. Bedąc teraz w zwiazku z jednym drugi (były) czesto zaprasza mnie na spotkania. z jedej strony mówil ze teraz to tak po przyjacielsku ale czuje sie w tej sytuacji bardzi niekomfortowo. co powinnam zrobić?

Gość niezdecydowana*
proszę Was o wypowiedz bo potrzebuje dobrej rady...

Gość niezdecydowana*
dręczy mnie także erotyczne marzenie aby mieć ich obu w łóżku naraz. byłemu chciałabym wylizać stopy a nowego chłopakowi odbytnicę bo ma zgrabny tyłek tylko czy oni się na to zgodzą ? jak myślicie pomocy!!!

Gość dfgdfgdf
zanim cos zaczniesz nowego zakoncz stare bo robis zkomus krzywde przyprawiajac rogi

Gość niezdecydowana*
odczep sie podszywaczy!! do dfgdfgdf: tylko przy spotkaniach z byłym nic sie nie dzieje po prostu rozmawiamy...

Gość Pamela0008
co prawda były proponuje mi seks ale odpowiadam mu że zmieniłam się i teraz nie puszczam się tak po prostu jednakże tęsknię za jego owłosioną klatą i złotym deszczem jakiego dawał mi po każdym zbliżeniu.. ach jak ja tęsknie

Gość niezdecydowana*
ale Ty durna jesteś Pamela0008 :P