Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yftfhjkjlkjgjh

czy sa jakies dziewczyny z kielc i okolic?

Polecane posty

:) Witam mam takie opytanie czy w kilcach jest jakas restauracja do ktorej bez przeszkud mozna isc z malum 10 miesiecznym dzieckie ? Gdzie w lazience jest przewijak lub chociaz jakas podkladka do przebrania malucha wrazie czego?:)

Gość lopae
jest taka. nazywa się Animus. tu jest ich strona: www.animus24.pl

O dziekuje . A w jakims supermarkecie widzialyscie w lazienkach takie przyzady dla dzicxi? bo ja nie bywam czesto ale jeszcze sie nie spodkalam a jak przbieralam core na lawce bo niestety tak musialam ... to mnie straznik upomnial..:)

Kiedyś było w Galerii Echo ale niestety przez tą przebudowę już nie ma. Ogólnie jeśli chodzi o przewijaki to jesteśmy w czarnej d... Porażka.

Gość fafik dominisi
najbardziej dziwi fakt, że w takiej dziurze jak Kielce w ogóle są jakieś kawiarnie lub galerie handlowe :D

Ogólnie Polska jest jedną wielką wsią więc pewnie Kielce dlatego pasują do tego obrazka :) A na poważnie to widać że nie jesteś z Kielc - i dobrze :)

Gość KOścielna.
te wasze potworki by sie nawet domysliły, że nie jestem z tej dziury. banda scyzoryków:D

Tak macie razje tylko w wiekszych miastach napotkalam sie na przwijaki lub w kawiarniach takie specjalne fotee dla dzieci z pasami i tackami ale to byl gdansk warszawa krakow nigdzie wiecej.

Foteliki dla dzieci jak najbardziej, często spotykam. Ale gorzej z przewijakami bo jednak musi to być dodatkowa toaleta. W urzędach, kawiarniach spotykam kąciki dla dzieci (pełne zabawek itp) więc nie jest źle :)

Gość pani doktorowa
foteliki są w tempie:) czy mają przewijak to nie wiem.. a czy to restauracja o jaka pytałaś? pewnie nie, ale jedzenie mają pyycha:)

Gość do duszyczki
kurde szalonaduszyczko-mozesz zakaldac mniej tematów dziennie? ja pieprze to nie google :o ogarnij sie :o 2 tematy na ten sam temat,zorganizuj sie laska troche :o