Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolalbrzuch

bol implatacyjny

Polecane posty

Gość bolalbrzuch

Cześć dziewczyny, czy mogłybyście mi powiedzieć czy któraś z was odczuwała ból implantacyjny? 3 dzień spóźnia mi się okres, zwykle mam (jeśli mam bo nie zawsze)ból brzucha zwiastującego @ dzień przed albo w tym samym dniu. 3 dni temu wszystko wskazywało na to, że będę miała @, a nie dostałam. Czy to mógł być ból implatacyjny?

Gość ooooooooooooyfyhj
raczej nie

Gość a ja wiedziałam
ja dokładnie wiedziałam kiedy była implantacja. obiawy na okres miałam zawsze kilka godzin przed miesiączką. w miesiącu w którym zaszłam w ciążę planowaną obiawy te zaczęły się już tydzień przed przewidywanym okresem i wtedy wiedziałam już że okres nie przyjdzie i że najprawdopodobniej była to implantacja.

Gość bolalbrzuch
no właśnie miałam tak samo, wszystkie objawy a @ nie dostałam, a brzuch nigdy nie bolał mnie kilka dni przed teraz tylko bolą piersi i wzdęty brzuch a ja wiedziałam - później też bolał cię brzuch?

Gość ja 1987
witam ja tez od 3 dni mam bole podbrzusza, bola mnie piersi a okres powinien przyjsc dopiero 5 listopada.. sadzicie ze to moze byc ciąza?

Gość ja 1987
dodam jeszcze ze mam duzo wydziliny i ciagle mi mokro i czuje takie mrowienie w pochwie a nigdy tego nie mialam...

Gość a ja wiedziałam
miałam okropne bóle brzucha i krzyża od tygodnia przed do dnia spodziewanej miesiączki. dzień po terminie miesiączki dostałam lekkiego brązowego plamienia i na tym się skończyło. okres nie przyszedł a ból odszedł:)