Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feria66

jak rozjaśnić włosy wielokrotnie farbowane na ciemny brąz?

Polecane posty

Gość Feria66

moze macie jakies doswiadczenia?

Gość mery_jane
raczej żadnych bo nigdy włosów nie farbowałam, ale jeśłi ty robiłaś to dość często to chyba włosy nie są w zbyt dobrym stanie ?? Moim zdaniem najlepiej będzie jak pójdziesz do fryzjera na konsultacje. On ci najlepiej powie co masz w tej sytuacji zrobić.

Gość fryzjer00001111
Najlepiej idź do profesjonalnego salonu kosmetycznego, np do Hair-a-Porter jeśli jesteś z Warszawy. Teraz można wykupić świetne zniżki do tego salonu: http://fastdeal.pl/oferta/strzyzenie_damskie_z/265 Polecam, ja tam byłam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość Feria66
dziękuję za rady :D włosy mam w nienajgorszym stanie bo staram się o nie dbać, po prostu od lat je przyciemniałam i w tej chwili mają bardzo ciemny kolor, ktorego mam serdecznie dosyć. chętnie bym je rozjaśniła, kupilam nawet farbę Loreala Feria Preference kolor P10 z ultrarozjaśniaczem (na opakowaniu jest przepiękny jasno brązowy kolor), ale wlasnie się doczytałam ze nadaje sie tylko do rozjaśniania NATURALNIE ciemnych wlosów :( Pogrzebałam w necie i z tego co widzę, to chyba nie obejdzie sie bez dekoloryzacji a tego chciałam uniknąć :(

Gość Feria66
z tego wszystkiego zapomniałam dodać, że cały czas chodziło mi o włosy łonowe

Gość Feria66
bardzo śmieszne, nie ma jak podszywacze:/

przypadkiem nie wpadaj na pomysł robienia tego w domu - spalisz włosy! idź do fryzjera, stopniowo wyjdzie z tego koloru. mam nadzieję, że nie planujesz od razu przejść do platynowego blondu?

Gość Feria66
Nie nie, broń Boże, mam ciemną cerę i brązowe oczy, w platynowym blondzie prawdopodobnie wyglądałabym dziwnie :D chcialabym mieć jakis fajny jasny brązik... w domu na pewno tego nie zrobię bo nie chcialabym wygladac jak M.Wisniewski ani Ania z Zielonego Wzgorza :D

Gość mklk
szampon przeciwłupieżowy ściąga kolor.

Gość julciaaaaa
ja tez mam farbowane na braz, obecnie mam jasny braz a chcialabym baleyge, dodam ze gdzies od polowy dlugosci mam wlasnie zafarbowany baleyage, co moge zrobic???

Gość Feria66
szampon przeciwłupieżowy? a tego to nie wiedziałam:D jakiś konkretny, czy wszystkie ?