Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelllo

Czekając na sobotę - CO myślicie?

Polecane posty

Gość nmbvcxz
wiocha to wiocha żadne wykształcenie nie pomoże ,parzą sie jak trzoda zero kultury ,dobrego wychowania i moralności,prymitywy

Gość Bella - ładną miałeś koszulę
nie ich wina ze urodzili sie na wsi..tak jak nie wina ludzi ze urodzili sie w afryce.. sa szczesliwi..ale np mogla by byc modelka aktów..jak ładna..po co od razu sex? no ale ze w jej wsi nie ma agnecji modelek..to pracuje tak.

Gość diabelllo
Bella zanim ponownie się wypowiesz obejrzyj dokument :)

Gość dddddddddsssssssssssssssssssss
Bella , ale gupoty piszesz,tak na zdrowy rozum, dziewczyna po przejściach ok , każdemu w wieku nastoletnim zdarzają się gorsze momenty. Ma dziecko malutkie, możliwe, że jej mama nie pracuje, więc mogłaby się zając dzieckiem , a ona mogłabym pójść do jakiejkolwiek pracy, chociażby na kasę w Tesco. Tylko widzisz , moim zdaniem jest jeden problem , na kasie zarobi 1200 zł, plus męczernia w sklepie, a gdzie teraz pracuje , większa kaska i mniej godzin . Jej po prostu się nie chce pracować , a co do modelki, ciało ma piękne jednak twarz nie ładna, ale jednak nie aż tak piękna. Multum ładniejszych dziewczyn mnie mija codzień.

Gość dddddddddsssssssssssssssssssss
miałoby być twarz nie brzydka ::)

a ta kobita to zwykla szmata jest, szmacicho i tyle inaczej sie tego nie da okreslic... a jej matka jeszcze miche cieszy ze corka prace ma.... a z tymi zakonnicami to bylo az nie smaczne..:o a najlepsze jest to ze niby nic jej facet nie wie o tym a w programie takimwystapuje haha masakra... wogole to straszna speluna z tego wiejskiego disko knockout czy jak to sie tam zwie... zbiorowisko kurew i tepych wiesniakow....

Gość kocichrupek24
Ale ona ma ładną buzię...

Gość galaretkaowocowka
a ile ona ma lat?

a swoja droga to jakim cudem jej facet o niczym nie wie, na bank jacys jego znajomi tam chodza i widza ja i nic mu nie moiwia?...

Gość diabelllo
Daje jej 20. Mogę się mylić 2 lata.

Gość diabelllo
Nie, ponieważ ona jeździ po wiochach i daje się wylizywać. Podejrzewam, że robi to poza Sosnowcem.

Gość siemanko niezle wdzianko
nie tylko wiejskie jest kurestwo ale miastowe tez a te co sie daja macac np tancerki no to kochana co sie dziwisz, glupole pokonczyly gimnazja a jak im poszlo w miare to i lo i zero pomyslu na zycie, na studia za glupie lub sie nie dostaly,dupa ciezka zbeby w takim razie pojsc do normalnej prasy bo za malo na tipsy i soalrium to ida do go go szukac frajerow na kajak dajac sie macac tu i owdzie, a za kilka lat skora im sie zmarszczy od solary i beda nieatrakcyjne i zostana na lodzie, moze az dosłownie hahah;d i wszystkow tym temacie

Gość ...........oj............
Jezu ta laska co tańczy jest żałosna. Nie dość że daje się łoić mężowi to jeszcze tańczy w takich spelunkach i daje się macać obcym obleśnym pijanym facetom:O Nie mieszka w takiej dziurze jak reszta, jest z Sosnowca-tu praca się znajdzie ale trzeba mieć chociaż zawodówkę a z tego co mówila chyba żadnej szkoły nie udało się skończyć. LO dla dorosłych mona zrobić za darmo. Beznadziejna dziewczyna która szczyci się tym że obcy faceci macają ją po cipce:O

Gość diabelllo
A z drugiego technikum zrezygnowała, booo... (uwaga!) jak sama powiedziała CHŁOPAKI BYŁY W JEJ GŁOWIE :D

Gość Szok i juz
Ja nawet nie wiedziałam, że "striptizerka" może w ten sposób wchodzić w kontakt z publicznością. Dla mnie striptiz to tylko taniec, bez ubrania/ w skąpym ubraniu, ale do licha bez dotykania! Byłam na jednej czy dwóch dyskotekach, gdzie atrakcją wieczoru był striptiz, ale tam wszyscy grzecznie patrzyli i nikomu nie przyszło do głowy dotykać tańczącej pani. Nawet nie wiedziałam, że takie występy są gdzieś w Polsce. Dla mnie to był szok, jak można tak się zachowywać. Lizanie, dotykanie w intymne miejsca, to przekracza moje pojecie.

Gość majcie oczy na tabliczkach
no ja to w ogóle ciemna jestem, bo nie wiedziałam że przy wyborach miss mokrego podkoszulka ma się TYLKO ten podkoszulek :D więcej kurewek tam było, a wy się tej jednej uczepiliście.

Gość kozibonk
sorrym,ale ktora dziewczyna to taka niby modelka- tylk oszybko przejrzelam bo nie mam czasu ogladac calego programu ,chodzi o ta w 28minucie ?

Gość kocichrupek24
Chodzi o tą tancerkę, która się wypowiada w przerywnikach.

Gość czarne oczy 19888
doznałam szoku po obejrzeniu tego filmiku nie wiedziałam,że takie coś ma w ogóle miejsce w Polsce szook ;/;/