Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappaa

cukierki albo psikus-chodza u was dzieciaki?

Polecane posty

Gość ggodsso
u mnie byli ale im nie otworzylam bo nie mialam czego dac

Gość chodza.....mieszkam w UK
:D:D:D:D:D

Gość pappaa
znow dzwonia :D a my juz nic nie mamy :P chyba nas wyczuli, bo to juz 3 dzieciaki... :P mieszkam w pl, w domkach

Gość Świat sie wali...
Ja mieszkam w blokach, zawsze chodzily, w tym roku nie.

Gość U mnie tez chodzą, zreszta juz
od 3-4 lat. Jestesmy przygotowani :D Mieszkam w Poznaniu

Gość rfnrfuignuioh
pl, domki, chodzą. Dwa lata temu obrzucali jajkami dom sąsiada :/

Gość asdwasda
byly rano, wypieprzylam je :D

Gość jgfgfumjmcguytxfdyrny
a ja byłam na basenie i tam tez byly dzieciaki porzebierne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pappaa
a moja mama za 1 razem wyszla i powiedziala: dziekuje :D nie znala tego zwyczaju, a ja sie dre daj im paczke delicji :D teraz juz byla bardziej obeznana jak jej wytlumaczylam :P wsyztskie slodycze z domu poszly, mam nadzieje, ze juz nie przyjda :P a teraz ci co byli powiedzieli, ze juz wszystko zjedli i przyszli znowu-sasiedzi :O nie przebrani nic... Ci 1 tylko byli ladnieprzebrani -od delicji :P

nie chodzą...:-o mam ogrodzoną posesję i wypuszczony jest duży agresywny pies, więc to byłby ich ostatni psikus

ja mieszkam w uk i chodza dzieciaki jak szalone. juz sie boje bo nie mam prawie cukierkow! moj facet otworzyl raz i zamiast im dac z reki to poczestowal i teraz jestem w szoku, ze dzieciaki niby takie male raczki maja ale jak wziely kazdy po garsci to mi pol puszki zostalo.. hehe.

wogole co to za durna moda z tym halewen??????????????????????????????????????????????? kto to wymyslil.....wszystko przerobią na biznes kazde swięto byle tylko kas od ludzi wyciagac!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zakochana77
Chodzą i daję im cuksy:)

Gość u mnie chodza
ale akurat nie było mnie dziś- widziałam je na ulicy (i tak nie miałabym co im dać, bo nie je słodyczy :D i mam puste szafki :P) no, ale- żałosne te ich "przebrania" :O przynajmniej tych, co widziałam w USA czy gdzie tam, to przynajmniej wkładają w to przebranie trochę wysiłku i wiadomo, że te "cukierki" są zasłużone choć trochę- a u mnie? ubrała se dziewczyna jakieś wycięte z kartonu małe uszy nie wiem- kocie czy mysie i na czarno nos maznęła oraz wąsy narysowała :O

Gość cxfvgbhjn
pff w atylkoby spróbowali to wygoniłbym gnojków, nie będę obchodzić czegoś, czego nawet w kalendarzu nie ma, w ogóle co za porąbani rodzice skoro pozwalają ddzieciom na takie coś

cxfvgbhjn w ogóle co za porąbani rodzice skoro pozwalają ddzieciom na takie coś będą mieli psikus, jak zapukają do drzwi jakiegoś pedofila hahaha (to nie jest smieszne)

Gość Boratka
Na szczęście u mnie nie chodzą. Chociaż pies by się ucieszył z rozrywki

Gość marviiiiiin
żałosne polaczki chcą się upodabniać do ameryki ale.. z czym do ludzi :D

Gość niuniavv
nie gadajcie ze do kogos w PL przyszli? przeciez bym psem poszczula :O dzieci w polsce to po koledzie chodza po bozym narodzeniu !!!! ja piernicze - koniec swiata juz blisko :O

bo polaki to tacy durni ludzie. durny naród wszystko papuguja, odgapiają bo sami nic nie umia wymislec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslą ze co zaczna swietowac jakies tam haloween to zaraz bedo nie wiadomo co??!!!!!!!!!!!!!! juz ja bym dala mojemu dzieciakowi sie smykac po czyjis chałupach za cukierkami bo w ameryce tak jest modne??!!!!!!!!!!!!!!! tam jutro na cmentarz caly dzien sie modlic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie łazic po ludziach

Gość przyszły tylko 2 dziewczynki
Nic nie mieliśmy to mama dała im 5 zł, a tak to jest spokój.

Gość chodza.....mieszkam w UK
No fakt, to nie polskie swieto. U mnie na ulicy domy wygladaja fantastycznie, w wiekszosci w oknach pala sie mordy :D z dyni, na drzewach powiewaja sztuczne wisielce i pajeczyny :D:D A dzieciaki chodza z rodzicami. W lapkach pomaranczowe wiaderka z wymalowanymi nietoperzami (do kupienia w kazdym markecie przed Halloween) na zbierane slodycze. Slodycze tez zakupilam w odpowiednim wystroju ;-) Dzieciaki maja radoche.

Gość przyszły tylko 2 dziewczynki
Żono, rodzice wcale nie chodzą z dzieciakami...

Gość u nas też chodzą
mieszkam w Iraku, 20 min temu zapukali do sąsiada a do mnie nie przyszli :( chyba mnie nie lubią 😭