Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka100

Czy to mogą być objawy ciąży? chociaż jest ona minimalnie prawdopodobna

Polecane posty

Gość Migotka100

Witam, Narazie z mężem nie planowaliśmy dziecka, dlatego też zawsze zapezpieczamy się prezerwatywą, tak więc do ostatniego tygodnia wykluczałam zupełnie ciąże. W zeszłą sobote okres spozniał mi się ponad tydzien ( zbagatelizowałabym to bo czesto mi sie to zdarza w wyniku stresu) ale do tego doszły inne objawy, m.in dziwne skurcze w dole brzucha, smak na cytrusy do tego stopnia że zaczeły mi się snić i latanie do wc po 3 razy w nocy. No i zrobiłam test elektorniczy.. ale wynik był negatywny. Tak więc uspokoiłam się na chwile ale przez ten tydzien mam okropne = nawet nie wiem jak to opisać - mrowienie pochwy, dosłownie nie moge ogolić strefy bikini, do tego dziś wieczorem jak gdyby nigdy nic porpostu zwymiotowałam schylajac się. Okresu nie ma nadal. Czy test sie mógł pomylić? powinnam go powtórzyć?, czy już popadam w paranoje?

mam podobny problem tyle ze 1.5 tygodnia przed okresem...ale mam dziwne bole brzucha kolki ,uczucie ciagniecia ,i zrobilam test ale wyszedl negatywny chyba za szybko ....mam uczucie jakbym miala kamien w brzuchu