Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gardze nimi

Samotne matki z dziecmi

Polecane posty

Gość hahahahahee
a ja gardzę głupimi babami które zrobiły z siebie kury domowe i nigdy nie pracowały i całe życie są na utrzymaniu mężusia

Gość Gardze nimi
ale takie kobiety sie nie uzalaja na forum ze nie maja spodni w domu :classic_cool:

Gość hahahahahee
samotne matki w porównaniu z kurami domowymi są o niebolepsze i zaradniejsze

Gość Gardze nimi
ale sa sfrustrowane :P

Gość albo i nie są
:):):P

Gość elllo elllo
Ale za to kury domowe uzalaja sie nad swoim nudnym zyciem i wymyslaja denne tematy :O

Gość hahahahahee
no cóż przyznam że jestem kobietą, kiedyś jak ty autorze patrzyłam niechętnym wzrokiem na samotne matki dopóki nie poznałam ich historii życia...to sa kobiety które świetnie dały radę same bez samców alfa i mimo przeciwności losu oraz na przekór agresji i pogardliwych plotek i spojrzeń, trzeba mieć jaja żeby się zdecydować się na samotne macierzyństwo w zaściankowym kraju:O są samotne matki która dają świetnie radę i te które się załamały i stoczyły na dno... te pierwsze, które się podniosły z dna są po prostu bohaterkami i zwyciężczyniami...

Gość kreddkaxdd
ja gardze kobietami bez pożadnego wykształcenia i humanistami

a ja bym sie zastanowila nad toba autorze - z toba jest cos nie tak - ja np. gardze osobami kt lubia fioletowe pulowery ale nie zakladam z tego powodu watkow na forum zeby sie dowartosciowac ze ja np. nosze zielona kamizelke - mam nadzieje ze lapiesz aluzje;-) bycie samotna matka to wybor - lub czasem konsekwencje wczesniejszych wyborow i tyle watpie czy ktos decyduje sie na bycie samotna matka w kategorii bycia podziwianym" czy tez udowadnianiem ze "ma jaja".....niedorzeczne;-/

Gość samotne matki to dno
samotne matki z dziecmi to dno zal mi tylko tych dzieci najczesciej takie dziewczyny sie puszczały więc nie zasługują na szacunek , miłosc tylko na cierpienie w samotnosci albo robienie za wór na sperme bo nikt dzieciatej nie bedzie chciał bo tylko frajer bedzie wychowywał nie swoje dziecko

Gość a ja gardzie ludzmi którzy
mało co w zyciu widzieli , sa na tyle ograniczenie, ze nie mysla, tylko stosuja prymitywne ale "jedynie słuszne" uogólnienia

"samotne matki to dno samotne matki z dziecmi to dno zal mi tylko tych dzieci najczesciej takie dziewczyny sie puszczały" kochanie zmartwie cie i pewnie zaskocze mowiac ze kazda matka sie musi najpierw puscic - bo rozumiem ze tak nazywasz odbywanie stosunkow seksualnych;-) (wyjatkiem sa te kt poddaly sie zabiegowi zaplodnienia pozaustrojowego) jezeli masz ztym problem - z zaakceptowaniem faktu ze by zostac matka trzeb a sie "puszczac"/ uprawiac seks - to proponuje wizyte u seksuologa "więc nie zasługują na szacunek , miłosc tylko na cierpienie w samotnosci"" ale nikt nie zachodzi w ciaze kierujac sie szacunkiem - z reszta to nader wyeksploatowane pojecie ostatnimi czasy;-) " albo robienie za wór na sperme bo nikt dzieciatej nie bedzie chciał bo tylko frajer bedzie wychowywał nie swoje dziecko " wiesz to nie do konca prawda - sa takie samotne matki z kt nikt sie nie chce wiazac ale sa tez takie bezdzietne panny za kt pies z kulawa noga sie nie obejrzy;-) aha - i jak to ladnie ujelas "worem na sperme jest poniekad kazda rodzaca kobieta w tym twoja wlasna matka;-))))) jesli zas sperma cie brzydzi to proponuje seks tylko z udzialem kobiet wtedy "klopot ze sperma" odpada;-)))

Gość mimimimi
Nie prawda. Czasy sie zmienily coraz więcej kobiet ma odwagę odejsc od tyrana, niechluja, nieroba i kłamcy. Pracuję w obsłudze klineta i widzę zę coraz wiecej facetów nie potrafi podjąc prostych decyzji, tylko pyta się kobiety o zdanie. My jestesmy coraz silnejsze faceci coraz słabsi, a co za tym idzie miało atrakcyjni. Nie rozumiem dlaczego gardzisz takimi kobietami? Lepsza jest taka która gotuje , sprząta pierze i jeszcze zrobi loda kiedy tylko masz na to ochotę, albo wezmiesz ja na chama nei zwracajac uwagi an to czy chce czy nie chce(tak własnie zachowują sie kobiety uległe i takich na szczescie coraz mniej)

Gość gość
Samotne matki to kretynki ktore daly tylka jakiemus dyskotekowemu polglowkowi w wc i teraz robia z siebie Matki Polki dzielnie znoszace trudy macierzynstwa. Szukajace jeleni na wychowywanie swoich bekartow. Mialysice swoje 5 minut trzeba sie bylo nie wypinac niewlasciwemu gosciowi. I do wszystkich samotnych mam (za wyjatkiem wdów dla nich pelen szacunek) Paniom juz podziekujemy

Gość gość
''Samotne matki z dziecmi'', a widziales kiedys samotne matki bez dzieci ?? hahahahhaha

Gość gość
autor lub autorka ma źle w głowie. Nie wiem czemu ludziom wciąż się wydaje że lepiej siedzieć z facetem który tylko ciąży, który kłamie bije, pije nic nie robi. Do tego wciągać w to dziecko niż odejść. Przecież w rodzinach w których rodzice się nie szanują i nie kochają dziecko i tak często ma źle.

Gość gość
Pewnie wychowała go samotna matka lub tylko takie kręcą sie koło niego, bo mnie jeśli coś nie dotyczy to mam to w d***e.

Gość gość
a ja i moje rodzeństwo chciało żeby rodzice się rozstali i to wiele lat. W końcu ojciec się zmył i wszyscy odetchnęli

Gość Blondas z Krakowa
Do mnie takie piszą i puszczają oczka na portalach randkowych ale im nie odpisuję bo jestem za przystojny ażeby wiązać się z rozwódką