Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia w cieście

Od 1.11 zaczynam WIELKIE ODCHUDZANIE kto ze mną???

Polecane posty

problem mam w tym, ze jecie na diecie to co powinno się jesc normalnie, dorwiecie jakies byle jakie diety z netu które kazdy mógł wymyślic, a nie wiecie co jest naprawde dodre, trzeba najpierw wiedziec o tym dużo a poźniej sie odchudzaac...

Gość wielka królewna ze swojej bajk
daruj sobie... i zajmij sie dzieciaku nauką. a no tak dziś wolne od szkoły to dziecko siedzi na kafe i udaje zajebistą... niech sie kazda odchudza jak chce.. a ty niby co o odchudzaniu mozesz wiedziec jak cie mamusia od cyca dopiero co odstawila, dziekuje tyle w tym temacie.

Gość Berthe
Cześć dziewczyny, Mam 10 kilo do zrzucenia, jak się uda to nawet więcej - ważę 65 kilo przy wzroście 160 :/ Jak będzie 55 to będę naprawdę szczęśliwa :) Dla mnie to bardzo ważne, bo właściwie zawsze byłam pulchna, a chciałabym się po prostu dowiedzieć, jak będę wyglądała chudsza, kiedy nie będzie brzuszka, fałdek i pucołowatej buzi :) Pomyślałam, że zacznę od jutra, bo jestem cały dzień w podróży. Łatwo będzie mi zapomnieć o głodzie, kiedy będę miała pod ręką tylko wodę i wafle ryżowe. Mam nadzieję, że to mnie zapcha i na nic innego się nie skuszę. A po jutrzejszym dniu chciałam zacząć dietę 1000kcal. Jak żołądek już mi się przyzwyczai do mniejszych porcji mu dostarczanych, to może nawet od czasu do czasu będę się kusić na głodówki. Raz w miesiącu jakaś słodka niewielka nagroda, albo piwko :) Wierzę, że mi się uda! Napisałam tu, bo chciałam mieć bratnie dusze w walce o schudnięcie i fajny wygląd :)

witamy witamy i zapraszamy :) jade do pracy, a dzis napewno mega korki.. :) do usłyszenia ;)

gówniaro czego ja mam ci niby zazdrosic??? to ty jestes chyba zbyt zapatrzona w siebie!! żegnam...

w twojej szkole , bo w wiekszosci szkół w warszawie jest wolne. ze wsi jestes?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
witajcie... ja sprawę mam w trakcie... tez sporo przytyłam po ciąży15 kilo... schudłam już 4 a może dopiero??? sporo jem sałatek, mięsko tylko gotowane, brak soli i sosów, jeżdżę na rowerku stacjonarnym 3 razy w tyg po 30 minut... pije 2 litry wody dziennie.... 4 kilo w 2 tyg... nie wolno szybko chudnąc bo po efekt jojo murowany.... różne diety stosowałam i teraz sama sobie ułożyłam ją i powiem że najgorzej mi idzie z brakiem słodyczy... ale cóż...cierp ciało jak się chciało....

W związku,że też od 1 postanowiłam się (znowu) odchudzać to dołączę;) 1.11.2010 161cm-58kg ;/ cel I- 53kg :) (przewidywany czas 2-3 tygodnie) cel II- 50kg:D (kolejne 2 tygodnie) cel III- 48kg (kolejne 2 tygodnie) ale pewnie go i tak nie osiągnę więc zatrzymam się na drugim:D pomijając fakt że mam ogromną tendencję do tycia( nie będę też ukrywać że nic nie jem bo wpierniczam sporo;)) z resztą wszystkie kobiety u mnie w rodzinie są przy kości (przy kości, z nadwagą, lub otyłe;))

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
ja z 88 kilo muszę schudnąć do mniej więcej 75-70:) u mnie też tendencja do tycia...

Gość gosiacocaca
hej i ja sie dolacze :) dziewczyny jaka tu walka., ale moze skupmy sie na odchudzaniu , co?!!!!!????

Gość Berthe
No właśnie. Po co Wasze swary głupie, wnet i tak zginiemy w zupie :)

Gość z górki na pazurki
hej... Ja się dopisuję, jeszcze nie było zimy a ja już cały zapas tłuszczu gromadziłam Wazę 63 kg przy 168cm, 55 byłoby idealnie dla mnie

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
słuchajcie czytałam właśnie o occie jabłkowym jako zabójcy tłuszczu... 3razy dziennie na czczo przed śniadaniem, obiadem i kolacją... ja stosuję od 2 dni i widzę jedną rzecz strasznie mi się odbija i jest to cholernie nie dobre w smaku....

Gość znikaj znikaj zły duchu
no wlasnie ta fabianica zamęt sieje tu i tam buhahahahahahahahaah

Gość znikaj znikaj zły duchu
fabiola*****

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
miła jak zawsze ja nie stosuję go 3 razy dziennie... tylko raz rano na czczo... ohydny jest w smaku...żałuję że nie ma MERIDII już :(

nawet raz dziennie ci wystarczy, zobaczysz...A meridia to też gówno jest... jeśli się przerwie jej branie to efekt podwójnego powrotu no i cena bardzo wysoka. Ja nie brałam bo nigdy nie miałam takiej nadwagi ale słyszałam opinie osób które zażywały.

Gość Berthe
Picie octu może doprowadzić do anemii, uszkodzenia żołądka, wątroby, a nawet białaczki. Rzeczywiście można chudnąć pijąc go codziennie, ale jakie są skutki. Jeśli już ktoś musi się tak wspierać, to chyba lepsze są tabletki z octem jabłkowym. Zmniejszają apetyt i nie są tak drastyczne w skutkach.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
ja brałam i schudłam 10 kilo w miesiąc i nie miałam efektu jojo... dobrze się czułam.... pomogła mi nie opychać się... schudłam ze 100 do 90... pomaga tez wyrobić pewne nawyki żywieniowe o ile człowiek o nich nie zapomina...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Berthe tabletki jadłam powiem ci i jakoś efektu nie było... co do octu konsultowałam się chwile temu z moim kolega dietetykiem i poradził mi 1 łyżeczkę właśnie przed śniadaniem... 1 łyżeczka to nie 3....

Gość Berthe
Ale to chyba kuracja nie na dłuższą metę? Ja pamiętam, że kiedyś miałam bardzo dziwne pomysły na schudnięcie. Byłam gotowa zrobić wszystko, leki przeczyszczające, ocet w ilościach, np pół szklanki dziennie, dieta kopenhaska, wszystko, co w krótkim czasie (najlepiej tydzień :P) doprowadziłoby do utraty kilogramów, najmniej 10. Z czasem doprowadziło to do potwornego samopoczucia i zaburzeń łaknienia, choć rzeczywiście schudłam. Ale teraz podchodzę do tego trochę inaczej. Jedyne wspomagacze, które stosuję to chrom, bo po jakimś czasie rzeczywiście sprawia, że się nie ma ochoty na słodkie, ale też nie działa po jednej tabletce, trzeba ich kilka wziąć, żeby poskutkowało. Dlatego jestem dość sceptycznie nastawiona do pomysłów takich jak choćby ten z octem :)

Gość w końcu chcę:)
witam :) ja tez od dzisiaj zaczynam dietke:) chcę schudnąć minimum 10kg:) mam nadzieje wielkie ze sie uda, bo tyle razy juz sie poddawalam, ze mysle ze to juz koniec ze slaba wolą- fajnie ze bd sie wspierac to pomaga :) pozdrawiam wszystkich i codziennie bd pisac co u mnie i jak moje postepy :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
właśnie sek ze na dłuższą bo ocet nie spala szybko tłuszczu tylko powoli... dlatego tez tak jakoś dziwnie to dla mnie... kopenhaską zastosowałam raz w życiu... schudłam 12 kilo ale je nadrobiłam z nawiązka... teraz MŻ plus moja mam na 4 dni w domu:) ta to mnie motywuje równo:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
co do wspomagaczy to ja biore BIO C.L.A bo działa na mnie super :) lub raz na jakis czas nutri slim do picia :)

Gość Berthe
Kurczę ten ocet jest naprawdę problematyczny. Nie znam się na tym, bo nie jestem dietetykiem, ale wiem, że sama nie będę go stosować. Złe wspomnienia :) Witam kolejne odchudzające się :) Trzymajmy się razem. Muszę Wam powiedzieć, że miałam właściwie odchudzać się od jutra, ale dziś właściwie się zaczęło, bo zjadłam na śniadanie tylko kromkę ciemnego chleba pełnoziarnistego i plasterek chudej szynki :) No i piję cały czas wodę a do śniadania czerwoną herbatę.

Gość gosiacocaca
ja tez zawsze pije czerwona herbate, co do wspomagaczy to nie biore nic. a dieta to MŻ. i tyle :):):)