Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia w cieście

Od 1.11 zaczynam WIELKIE ODCHUDZANIE kto ze mną???

Polecane posty

witajcie... przez 4 dni jak była rodzinka starałam się nie nie jeść... zresztą kłótnia z mężem i odrazu mi się odechciało...no i poszłam do dietetyka wczoraj... 2 tyg głodówki mi przepisał... mam taki cholesterol że szok... dostałam leki które mam brać po zakończeniu tzw oczyszczania... mam pic wodę i mało się przemęczać bym nie zemdlała... mam też jakieś tam złogi w jelitach i to one powodują mój wystający brzuszek...a w nich może być nawet 10 kilo paskudztwa jakiegoś... zważyłam się wczoraj... 4 kilo w 2 tyg :)

witajcie, a co tutaj taka cisza?? ja na diecie dalej :) jem i chudnę... jeszcze 15-17 kilo przede mną... okres miałam i odrazu lżej jakoś i kg na wadze ubyło co cieszy i motywuje do dalszej pracy....

witam długo mnie nie było ale czasu brak dziecko,praca dom...z dieta roznie ogolnie to brak mi silnej woli ale ostatnio wymyslałam sobie taka diete sniadanie bułka pełnoziarnista z szynka i jakims warzywkiem w ciagu dnia serek homogenizowany lub kilka waf;i ryzowych 18-19obiadokolacja czemu tak ??? bo muszr gotowac mezowi obiad i nie chce zeby sam jadł wiec jem z nim i jak np robie ziemniaki kotlet i surówka to dla mnie zie,mniaki bez tłuszczu kotlet gotowany i surówka a w ciagu dnia nie mam czsu niestety zjesc nie wienm ile to kalorii wychodzi ale robie tak od ok 3 dni i troche lzej sie czuje zobaczymy

wisnia ja tez nie mam czasu tak jak ty... i jadłam prawie normalnie w ciagu 2 tyg wyłączając makaron, ziemniaki i tłuszcze no może poza masłem i schudłam.... od poniedziałku więcej warzyw i 1 h jazdy na rowerku... biorę też asequrelle i faktycznie wody mniej w organizmie :)

olaskr ja narazie tabsów nie biore mam zamiar i chyba tez bede brała te asequrelle a ja przed ciaza na zatrzymywanie wody przed okresem bo miałam do tego tendencje to brałam aqua femin rewelacyjny

Mnie asequrella pomaga... chociaż tabsy na miesiąc odstawiłam teraz... wątroba mnie już bolała... no i bez nich jakoś mi lepiej :)

a moją dodatkową motywacja jest w końcu realizacja marzenia o tatuażu na plecach... poprzedni facet mi zabraniała ale obecny jest na tak i sam namawia więc w końcu zrobię....

jak ja bym już chciała tę 7 z przodu :) ale już niedługo niedługo :)

Witajcie! Trochę zamiera ten topik, mam nadzieję, że Wasze odchudzanie nie :) Piszcie i chwalcie się jak idzie zrzutka kg ;) Albo użalajcie się nad nieposkromionym apetytem. Ja wczoraj zgrzeszyłam - mąż z synkiem wymyślili wyjście na pizzę i (o zgrozo) piwko do tego wzięłam.....2... :( Boże, apetyt po nim tak się wkręca, że człowiek by wszystko zjadł. Ale to była nagroda dla mnie za moją wagę, która trochę spadła. zaraz idę kolację synkowi zrobić, a sama zrobię p.łatki górskie na mleku - lubię je, a poza tym nieźle wypełniają żołądek i super wpływają na przemianę materii. Czekam na więcej wiadomości. Miłego wieczoru