Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka100

objawy jak na ciąże, choć jest ona mało pradwdopodobna

Polecane posty

Gość Migotka100

Hej, próbowałam dodać temat, rozpisałam si ostro a tu klops, tematu mi nie dodało więc napisze wszystko w wielkim skrócie : 1. Nie planowalismy z męzem teraz dziecka więc zapezbieczamy sie prezerwatywą 2. Okres czesto spoznia mi sie w wyniku stresu dlatego do tamtej soboty nie podejrzewałam ciązy 3. Okres spoznial sie ponad tydzien, do tego doszly bóle brzucha, smaki na cytrusy - do tego stpnia że sniły mi się one po nocach, plus sikanie w nocy ok 3 razy. Dlatego tez wykonałam test elektorniczny z wynikiem negatywnym. 4. Objawy nadal nie ustąpiły a do tego doczły nowe - dziwne mrowienie zew strony pochwy - nie jestem w stanie ogolić bikini,a do tego dziś schylając się zwyczajnie zwróciłam kolacje. Zaczynam się bać, zwariowałam czy powinnam powtorzyć test? Nie jestem już 1 młodości a zwyczajnie głupieje :)

Gość lolka32
hej jak elektroniczny test moze ci mówic prawde pomyśl....to ściema jest idz do Apteki kup normalny test ciazaowy kosztuje około 10zł i bedziesz wiedziec na logike biorąc jak moze ci test elektroniczny postawic diagnoze....:/

Gość lolka32
kobieto ile ty masz lat zeby diagnoze stawiał ci test elektroniczny...:/ pomysl idz do apteki kup se normalny TC za 10 nasikaj i bedziesz wiedziec instrukcje znajdziesz w srodku :D

Gość Migotka100
Mieszkam za granicą tutaj ten test cieszy sie popularnościa :) przynajmniej wyświetla konkrteny wynik i nie można dopatrzeć sie "cienia cieni" jak to niektóre kobiety maja :) ale z 2 strony może faktycznie te wszystkie nowinki nie są ąz tak dobre jak standardowe testy no nie wiem, chyba powtórze ale nie chce wpaśc znowu w jakaś obsesje testowania hehhe pozdro

Gość ghjkllmn
przypominasz sobie jakąś niepewna sytuacje z prezerwatywa,np zsunęła sie,stosunek w pewne dni płodne?

Gość asdfg
a na czym polega ten elektroniczny test? Czy chodzi o taki z netu?

Gość lolka32
to głupota z tymi testami elekt. i jeszcze pewnie wysyłasz sms aby ci podali wynik ja mialam dostac wczoaj mam regularne dzis dwie brazowe palmki i nic czekam do rana pewnie mnie zaleje i wielkim bolem pewnie przyjdzie :/

Gość Migotka100
nie :) dlatego szokują mnie te dziwaczne objawy

Gość Migotka100
test elek to test sikany tak samo jak te za 10zl :) sikasz czekasz 3 minuty i zamiast 2 kresek wyświetla się napis pregnant, albo zamiast 1 not pregnant :) wklep sobie w google clearblue digital test to wyswietli jak to wygląda, ale w polskich aptekach też juz napewno są te testy

Gość lolka32
no reklamuja sie z tymi testami głownie na str o ciazy i takich tam podobnych str i jak dojdziesz do konca to musisz sms wysłać za 2,44 lub 1,22

Gość lolka32
Migotka sorry ja myslalam ze o te z neta ci chodzi :)

Gość Migotka100
lolka to dlaczego nie udasz sie do apteki po ten test? skoro okres masz jak w zegarku to powinno ci to dać do myślenia, tym bardziej że jak wnioskuje z twojej wypowiedzi starasz sie o dziecko... zycze 2 kresek

Gość lolka32
a to u nas w PL jeszcze nie widzialam takich wyslij mi poczta hehe to zaszpanuje :P

Gość lolka32
jakos wiem ze nie :) raz na 2 lata sie moze troszke przesunąć :) obadamy jutro jak rano nic to kierunek apteka :)

Gość lolka32
A Migotka wiesz może kiedy na usg jest juz widoczne ciałko żółte?

Gość Migotka100
eee napewno są tylko pewnie cena też świetna jest, ale co tam jak człowiek chce mieć czarno na białym to wyda tą dyche wiecej, ale najlepsze sa te testy z krwi, taki test sie nie myli

Gość asdfg
lolka pewnie własnie ma na myśli yten z netu.Jeśli zrobiłas taki z moczu to raczej jest wiarygodny.Zrób jeszcze jeden dla pewności.A objawy możesz sobie troche wkrecać,wiesz taka nasza psycha.Ja tez juz pare razy miałam wrecz książkowe objawy w ciązy chociaż w niej nie bylam.Oczywiscie wtedy kiedy spóźniał mi sie okres.

Gość Migotka100
oj nie wiem nic, tematy ciązy, jej rozwoju itd sa mi jeszcze obce, ale ten twoj okres jednak cos daje do mysleni, a mialas jakies stresy, zmiany?

Gość Migotka100
też tak mysle, Boże ile psychika ludzka potrafi :)

Gość lolka32
nie wyjątkowo spokojnie :) hehe no byc moze zaskoczyłam a moze moj organizm se ja uroił :P bo duzo o tym myslalam różnie to jest ale ciaza jest prawdopodobna ale w sr mialam robione usg to chyba juz powinno widac takie ciałko ale niewiem widzialam tylko pekniety pecherzyk gaffa

Gość lolka32
hm a z Toba dziwne zrob jeszcze jeden test :) moze tam ten był wadliwy :P

Gość Migotka100
wyślij chlopa do apteki najlepiej odrazu, skoro termin miesiaczki minał to możesz robic nawet wieczorem, bedziesz miała lżejsza głowę od myślenia, a takto faktycznie człowiek może coś sobie uroić :)

Gość Migotka100
ja bym powtorzyla test gdyby nie fakt że nie pamietam żadnej sytuacji wpadkowej, no chyba że mój maż ma jakies kosmiczne plemniki ktore przenikaja przez gumke hehehe, ja sobie dam juz spokoj z testem, a za Ciebie 3mam kciuki, daj znac ile tych kresek było

Gość lolka32
wczoraj chcialam kupic to mi pow ze jestem chora ze pare godz mi sie op.i juz chce test zrobic poczeka do jutra a tak mi sie nie piekli ale te plamienie to na okres pewnie juz tak kiedys mialam tylko ze dzien przed lub 2 a nie dzien po :)

Gość lolka32
jutro napisze hehe a może jakas mala dziureczka była i one jak ja zobaczyły to tak popedziły przez nią jak kolarze :P

Gość Migotka100
oj to bym naprawde była w szoku, a ja slyszalam ze takie plamienie to też w ciazy wystepuje takze może sie udało, faktycznie lepiej sie nie nakrecac, poczekac 2-3 dni i wtedy bedzie jasne bez testu :) czekamy na dobre wiadomosci