Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowonarodzona1989

Okres

Polecane posty

Gość nowonarodzona1989

witam prosze bardzo o pomoc. wiem ze zapewne temat okresu byl wiele razy poruszany ale ja mam duzy problem...:/ otoz mam 21 lat i okres mam tylko dwa razy w roku pierwszy okres dostalam jak bylam w szostej klasie szkoly podstawowej. pracuje i wiem ze glupota jest to ze nie bylam z tym u ginekologa ale nie mam na to czasu... z tego co wiem moja rodzicielka tez miala problemy ze swoim okresem i uregulowalao jej sie to dopiero jak zaczela uprawiac sex. przyznaje uprawiam tez a mimo to mi sie nie uregulowal. co ze mna jest nie tak? i jeszcze jedna sprawa co jakis czas mam bole w tym intymnym miejscu ale to na zmiane pieczenie i swedzenie to mnie troche tez martwi czesto mam tak po stosunku. co to moze oznaczac? i do tego dochodzi tez dziwna maz lekko brazowa, czasem jakby czerwona jakby krew ale o wiele jasniejsza. bardzo prosze o pomoc

Gość nowonarodzona1989
dodam jeszcze tylko ze od kilku tygodni mam mdlosci a dzisiaj dostalam okres, wiec ciaze wykluczam

Gość Miśka56
Hmm...nie mam pojęcia co to może być ale napewno powinnaś się zgłośić z tym do ginekologa;p on napewno bedzie wiedział;) a jesteś pewna że to nie ciąża? U niektórych kobiet okres może sie pojawiać do 3 miesiąca ciąży a w niektórych przypadkach jeszcze dłużej. Najlepsze co dla Ciebie by było to wizyta u ginekologa.