Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowonarodzona1989

Okres

Polecane posty

Gość nowonarodzona1989

witam prosze bardzo o pomoc. wiem ze zapewne temat okresu byl wiele razy poruszany ale ja mam duzy problem...:/ otoz mam 21 lat i okres mam tylko dwa razy w roku pierwszy okres dostalam jak bylam w szostej klasie szkoly podstawowej. pracuje i wiem ze glupota jest to ze nie bylam z tym u ginekologa ale nie mam na to czasu... z tego co wiem moja rodzicielka tez miala problemy ze swoim okresem i uregulowalao jej sie to dopiero jak zaczela uprawiac sex. przyznaje uprawiam tez a mimo to mi sie nie uregulowal. co ze mna jest nie tak? i jeszcze jedna sprawa co jakis czas mam bole w tym intymnym miejscu ale to na zmiane pieczenie i swedzenie to mnie troche tez martwi czesto mam tak po stosunku. co to moze oznaczac? i do tego dochodzi tez dziwna maz lekko brazowa, czasem jakby czerwona jakby krew ale o wiele jasniejsza. bardzo prosze o pomoc

Gość nowonarodzona1989
chce jeszcze tylko dodac ze od kilku tygodni mam mdlosci a dzisiaj dostalam okrs wiec wykluczam ciaze

Gość gremlinowka
Nowonarodzona, wiesz, że nieleczone choroby, infekcje pochwy mogą prowadzić do bezpłodności? Że fakt, że zwlekasz tak długo z wizytą u lekarza może być bardzo dużym zagrożeniem dla Twojego zdrowia? Nikt Ci nie powie co może Ci być, sama siebie też nie zdiagnozujesz. Pewnie trzeba będzie zrobić usg, żeby sprawdzić co nie gra. Radzę Ci dobrze, znajdź czas na wizytę.