Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka chce tego

Chcę wpaść a nie mogę

Polecane posty

Gość wpadka chce tego

Mój facet niby chce dziecko,ale się boi postanowiłam wziąsć sprawy w swoje ręce (dosłownie palce) i zajść w ciąże staram się już 3 cykl i nic :O:O a niby tak łatwo zajść w ciążę

Gość wpadka chce tego
Czy jest tu jakaś kobieta co właśnie tak zaszła w ciążę zabezpieczamy się stosunek przerywany on kończy na brzuchu wiadomo co dalej robię ze spermą

Gość reeeeeeertre
przy nim sobie wsadzasz?

obleśna jesteś. Lepiej obcioągaj z połykiem, sperma się dostanie do organizmu i będziesz w ciąży...:-o

Gość wpadka chce tego
on tego nie widzi wychodzę do łazienki on myśli,że idę tylko to zmyć z siebie

Gość kaskalo24
robie tak samo ,poki co 2 cykl tez nic

Gość wpadka chce tego
cux ale co mam zrobić mam 30 lat on 35 jestesmy 2 lata po ślubie ile mam czekac na jego decyzję on mówi,że chce ,ale się boi albo,ze jak będzie wpadka to będzie a tak sam to ma jakąś blokadę

Gość wpadka chce tego
kaskalo24 robie tak samo ,poki co 2 cykl tez nic a często się kochacie ja pilnuję kiedy mam dni płodne i wtedy robimy to co dziennie

wpadka chce tego może daj mu czas, zeby dorosnął, wiem, ze jest już trochę późno, ale może się potem czuc oszukany, że niby się zabezpieczacie, a jednak...

Gość kaskalo24
oj nie , w domu jest tylko na weekendy... dziwne bo niektore tylko uprawiajac przerywany zachodza a tu nic

Gość hihihihiaa
cux- przerywany to nie zabezpieczenie :classic_cool:

Gość wpadka chce tego
cux ,ależ dałam mu czas nie nękam go mowię same fakty ,że wiem mój raz ,że potem ciąża jest coraz bardziej ryzykowna ,itd on mówi,że chce,ale boi się i wolał by być postawiony w fakcie dokonanym myśli,że wpadniemy bo jest stosunek przerywany a wcześniej brałam tabletki od roku nie biorę chcę pomóc losowi nie szmać mnie z tego powodu zrozum

Gość kaskalo24
autorko ja bo tabletkach tez przerywany tylko uprawialam juz jakis rok ,od 2 miesiecy "sobie pomagam" wiem zalosne

jak chce być postawiony przed faktem dokonanym to chyba rzeczywiście tak trzeba zrobić. A może powiedz mu, ze masz jakieś kłopoty i prawdopodobnie nie bedziesz mogła zajść w ciąże. Wtedy straci czujność, bo pomyśli ze w tym wypadku nie wpadniecie i zacznijcie sie kochac w dni plodne ale nie przerywając.

Gość hihihioaa
a moze autorko powiedz ze znow bierzesz anty ;)

Gość wpadka chce tego
to co robię jest żałosne wiem,ale nie chcę mu już ściemniac,że mam problemy itd.... zobaczymy co będzie w 1 miesiącu nie wiedziałam czy mam dni płodne i zaczęłam to robić miesiąc temu obliczyłam i mojego męża nie było załapałm się na ostatni dzień płodny nie udało się teraz jestem w fazie płodnej kochaliśmy się 3 razy i dziś jest ostatni dzień i dziś równiez bedzie sex żeby się udało

Gość wpadka chce tego
on wie,że liczę na ciąże i dziwne by było dla niego,że ide po tabletki chcę,żeby myślał ,że jest to klasyczna wpadka

Gość hihihioaa
dziwnego masz chlopa ,z toba wszystko ok :) powiedz mu ze ma sie spuszczac i juz :P

Gość wpadka chce tego
wiem nie mogę go ogarnąć :O chcę ,ale się boi woli wpaść to co mam zrobić czekac na cud pomogę losowi

Gość wpadka chce tego
hihihioaa powodzenia dziękuję