Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jakieś dziwne wrażenie

Sraczka u dzieciaczka czyli monotematyczne matki ;/

Polecane posty

jestem przerażona waszym poziomem jak nie o kupach to i wymiotach, coś w tym jest,że większości kobiet poród rzucił się na mózg i już nie dbają o siebie i swoje zainteresowania a tylko się cofają siedząc w domu.Lenistwo oczywiście obłudnie tłumacząc miłością do dziecko phi

Gość b1
rodzilas? wedlug mnie matka powinna byc matka dla dziecka i dama dla siebie jak ktoras chce grerac o kupkach to niech pisze tak jak i ta o modzie przyjdzie na wszystko czas

o tak! Świetny temat z serii: jedziemy po mamuśkach-rozklapiochach:-D

nie zrozumiałaś :o nie na forum ale wszędzie i w rozmowie z każdym nawijacie tylko o jednym..... smutne

Gość Gemmiou
No chyba z tymi dziecmi mozna robic jakies ciekawe i rozwojowe rzeczy?

ja tam nie wiem jak i o czym gadaja inne matki ale ja ze swoimi kolezankami rozmawiam na wiele tematów.powiem więcej,niezbyt czesto dotyczą one dzieci :o a forum? hmm od tego jest,dlatego u rozmawiam głównie o tym.

rozwojowe dla kogo? kobiety się cofają przy dzieciach w domu

Gość b1
autorka chyba jest laluchna ktorej znajome zaciazyly i porodzily dziecko i uzala sie nad soba bo nie ma o czym z nimi pogadac moze pomaz a jak nie to utnij krotko ze bedziesz zakonnica

z drugiej strony na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski??? czy obracasz sie w gronie znajomych gadających o takich wlasnie monotematycznych tematach związanych z dziecmi??? moze zmień towarzystwo :)

Nie powiedzialabym ze kobiety sie cofaja przy dzieciach w domu ja studiuje wieczorowo i pracuje w domu przy dziecko mam czas na wszystko na prace nauke i dziecko ... wiec o jakim cofaniu tu mowa?;/