Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harika

jak to jest z przedłużaniem rzęs?

Polecane posty

Gość Harika

Która metoda najlepsza? Za pierwsze przedłużenie płacę np. 300 zł a pozniej są "dopełniane" czy za każdym razem co 6 tyg 300 zł??? Czy któraś robiła to już kilka razy? czy swoje rzęsy się nie niszczą?

Gość Harika
up!

Gość I jaaaa
A jak jest z permanentnym na brwi na całość??? Chodzi mi o cenę i trwałość. No i czy z czasem nie bedzie to wygladac jak tatuaż w koloże zielonkawym...?

Gość I jaaaa
Nikt nam chyba nie pomoże...

Gość Harika
U mnie w pracy jest jedna babka, ktora ma zrobione rzesy (przedluzenie) i na brwiach permanentny. Nie chce jej o to pytac bo wiem o tym od innej osoby i mi glupio dlatego pytam tutaj.

Gość Harika
up up --> a ile placisz za to uzupelnianie? Czy zageszczanie i przedluzanie to to samo? Tak samo rzesy sie oslabiają?

Gość m nd
Ja za pierwsze nałożenie płaciłam 200 zł, a dopełnienie 100 zł co 3 tygodnie. Ogólnie efekt ok, ale... Rzęsy są ciężkie, niektóre się kładą i faktycznie- mycie to koszmar. Trzeba uważać z osuszeniem, bo można zahaczyć o końcówkę przy nasadzie i wyrwać. No i kiedy zbliża się czas wizyty- wyglądają kooooszmarnie. Jak pojedyncze kijki. Przy nich w ogóle nie widać odrastających, naprawdę wygląda paskudnie. Najlepszy efekt to zaledwie pierwszy tydzień, a potem już coraz gorzej. Teraz idę je zdjąć, bo mam dość.

Gość kjsdnd
Mialam zrobione raz i powiedzialam nigdy wiecej. Owszem oko wyglada pieknie, ale najlepiej to juz wtedy wogole sie nie malowac, bo jak zmywasz makijaz to oslabia te sztuczne rzesy. Dla mnie najgorsza wada jest to ze sa poprostu nie wygodne, czujesz ze je masz bo sa twardsze i ciezsze i mniej elastyczne od naturalnych.

Gość Harika
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Chyba jednak się nie zdecyduję :) 🌼

Ja jednak się zdecydowałam i nie żałuję swojej decyzji. Teraz moje spojrzenie przyciąga uwagę i wszyscy mi mówią, że bardzo dobrze wyglądam. przy tym rzęsy wyglądają naturalnie i nie muszę ich przed wyjściem malować... Jeśli trafi się w odnowienie miejcie tak jak ja to na pewno efekt będzie bajkowy. Jakby ktoś chciał namiary to niech pisze na rita3@op.pl

Gość aNuLa252
nie kombinujcie tylko przedłużcie sobie same za pomocą kępek rzęs kupionych w drogieriach , ja mam z firmy donegal i jestem zadowolona, nie sa cieżkie,nie czuje ich jak nosze, cena o wiele nizsza, no i nie odpadaja ... zobaczcie sobie na stronce http://www.donegal.com.pl/