Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arnachma

Lesbijki?

Polecane posty

Gość Arnachma

Jadę dziś autobusem, około godziny.obok mnie siedziała para wyraźnie widać było lesbijek.miałam chłodne zdanie na temat takich ludzi, do dziś.przyglądałam sie im uważnie z ciekawości, oczywiście by nie widziały.jedna mniejsza szczuplejsza, ich rozmowa wskazywała na to że jest ciężko chora, zażywała leki jakieś.sina taka, blada. Nie bede tu mówić jak sie domyśliłam itd.ale powiem jedno, było w ich oczach tyle czułości i miłości że niejedna para hetero może im zazdrościc.słyszałam tylko 'zimno ci skarbie?' 'może przespij sie chwilke' 'daj buziaczka kochanie' 'jak wrócimy zrobię ci cieplutka herbatkę' 'jutro rano do szpitala' -'wiem ale nie martw sie skarbie nie zostawię cie' 'kocham cie, śpij moja mała'. Mogę tak wymieniać bez końca .kurde , myślałam że sie tam rozplacze.zmieniłam całkowice nastawienie do tego, chociaż geje mnie troche brzydzą.a wy co myślicie?

Gość Masz stuprocentowa
Racje. Bo tacy ludzie sa normalni i potrafia pieknie kochac

Gość Myślimy że...
jesteś na prostej drodze aby zostać kolejna kolorową idiotką z tęczową flagą i frazesami o tolerancji zamiast mózgu :classic_cool:

Gość myślę że zboczeństwo
powinno byc karane śmiercią

Gość Masz stuprocentowa
Smieszne.

Gość Arnachma
Nie nie była.potrafię odróżnic parę od rodzeństwa.widać było po gestykulacji