Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztofffff

wkurzac mnie zaczyna jej zachowanie.Moja kobieta

Polecane posty

Gość krzysztofffff

spotykam sie znia juz miesiac..Czasami jak sobie lezymy mowie jej ze ja kocham ze mi zalezy a ona wciaz hasla tego typu... "za 3 miesiace bedziesz to mowil innej" "przestan sciemniac nie mow nic jesli nie czujesz nie lubie takich zachowan" "słyszalam to setki razy...nie wierze w wasze uczucia nie lubie perfidii lepiej nic nie mow" planuje z nia wakacjie a ona na to "nie rob planow s ktorych sie nie wywiazesz" I tak caly czas...mam dosyc!!:O

Gość krzysztofffff
jzu 4 miesiac nie wybila mi się 4

Gość ave Cesar
Poszukaj takiej co ci nie będzie wkurzać. Masz takie problemy po miesiącu znajomości to pomyśl co będzie za 10 lat.

Gość bo mezczyzni tacy są
pewnie ma przykre doswiadczenia i pare razy jej ktos nasciemnial kobiety takie nie są jak czegoś nie czują to nie udają

Gość bo guziec ma kły
czy ty ją naprawde kochasz? miesiąc czasu to naprawde mało żeby kogoś pokochać i ja ją rozumiem. to takie szczeniackie rzucanie słów na wiatr.

Gość ave Cesar
nie ma znaczenia miesiąc czy cztery. To nadal bardzo krótko. Myśl w perspektywie wieloletniej.

Gość instruktorka aerobiku
ona tylko tak gada, bo boi sie Ci uwierzyc, ale tak naprawde ciesza ja te slowa. a to co gada to rodzaj obrony

Gość Figanna
Pewnie ktoś ją w życiu mocno zranił. Pogadaj z nią, powiedz jej, że to Cię boli jak tak mówi. Nie wierzę, że nie dojdzie do niej jak z nią poważnie porozmawiasz. Nie wtedy jak ona powie coś takiego, tylko zacznij tą rozmowę od tak, na poważnie. Powiedz "musimy poważnie porozmawiać". Jeśli tego nie zrobisz, to w końcu rzeczywiście będziesz miał dosyć.

Gość ave Cesar
A ja jej nie rozumiem. No chyba ż facet jest miłośnikiem toksycznych związków. Jest na swiecie tyle fajnych dziewczyn które nie bedą głupich fochów strzelać. Facet na co ci taka laska? Żeby się później jeszcze bardziej stresować? Nie licz że ona się zmieni na lepsze.

Gość TH is IT LV
Jesteś bucem Ja bym jej dał miłość

Gość bo guziec ma kły
a po co gadać takie rzeczy, słodzić jeśli się faktycznie tego nie czuje. zastanow sie i pomysl czy naprawde ją kochasz i wiesz co to jest miłość.

Gość ave Cesar
To jej daj i sp.. laj

Gość krzysztofffff
na pewno sobie dam z nią spokój...takie głupie teksty jak moja ex-druga żona. Wystarczy

w pewnym sensie ja rozumiem.. chyba nie chciałabym usłyszeć po miesiącu, że ktos mnie kocha, troche wydawałoby mi się to nieszczere naprawdę wolałabym usłyszeć to później i byłabym pewniejsza, że jest to prawda, że te słowo ma jakies znaczenie

Gość bardzobymchciala
a ja swiety spokoj. Skoro ona nie docenia milosci ani staran tylko ma w glowie uje..ane jakies tam poglady swoje to niech sobie zyje w taim przekonaniu!! Ja bym sie nie zamartwiala niąkompletnie tylko bym ja zostawila. Tzn gdybym byla mezczyzna:D Bo to bardzo meczące musi byc udowadniac jej na kazdym kroku.. jak nie wierzy to niech sie buja...

ale jak widać dziewczyna ma racje.. przecież jej nie kochasz, więc o co te pretensje?? że ci prawdę wytknęła?

Gość ave Cesar
Laska ewidentnie należy do wiecznie niezadowolonych malkontentów. Na razie medycyna nie znalazła na to lekarstwa. Pozostaje albo się z tym pogodzić albo znaleźć alternatywę.

Gość bardzobymchciala
luska.s alez co Ty mowisz? ja uslyszalam ze jestem kochana po 3 dniach!! i ja powiedzialam to samo. Za rok wychodze za mąż. Nieszczere? Nie badzmy tacy stereotypowi ze jak ktos szybko wyznaje milosc to pewnie musi mu chodzic tylko o sex i nara...

Gość TH is IT LV
koleś chce ruchać

Gość bo guziec ma kły
bo po miesiącu znajomości słowa kocham cie wypowiadają gówniarze, którzy nie wiedzą co to jest miłość i ona o tym doskonale wie. sama glupio bym sie czuła. co to jest miesiąc...

Gość ave Cesar
Sorry jeśli dziewczyna nie wierzy w jego uczucia to po cholerę z nim jest?

haha, "jak nie wierzy, to niech sie buja" skoro facet cos do niej rzeczywiscie czuje, to wlasnie bedzie sie starall pokazac, ze cos czuje, zdobyc jej serce.

Gość ave Cesar
Z braku laku? To gratuluję postawy.

moze sobie z nim byc, bo byc z kims 4 miesiace nie oznacza, ze w 5 ma za niego wyjsc, nie? juz widze, jak wy w kazdy zwiazek wchodziliscie bedac pewni drugiej strony:O wiadomo, ze nad wszystkim sie pracuje, a na poczatku jest moze jest chemia, pociag, zadurzenie i inne takie.

Gość bo guziec ma kły
"przestan sciemniac nie mow nic jesli nie czujesz nie lubie takich zachowan" no wlasnie a przez ten cytat jego kobiety widać, że w ich związku tego nie ma, ona to czuje i nie daje sobie mydlić oczu.