Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia :)

Co sądzicie o mnie? 170/52 , 86/67/90

Polecane posty

Czy sądzicie, że kobieta o takich wymiarach może być seksowna? Z góry dziękuje za wypowiedzi, krytyczne lub nie :P

Gość yooooooooooooiiiiiiii
taka kobieta nidy nie bedzie sexowna

Gość van helsing 1111
Oczywiscie , ze tak , jak najbardziej :)

Gość fdgsdfgdsg
Same wymiary nic w zasadzie nie mówią.Mogla byś mieć wzorcowe wymiary a przy tym wyglądać brzydko.Więc na podstawie samych wymiarów nie można określić czy jesteś seksowna. Może umieść zdjęcie-będzie łatwiej i obiektywniej cię ocenić.

van helsing dzięki :) only Ty masz super wymiary

only skad jesteś ?

Dziękuję za opinie. fdf nie umieszczę zdjęcia, chodzi mi o wymiary i tyle.

Gość fdgsdfgdsg
Kicia no to na podstawie wymiarów nic nie powiemy i nadal nie będziesz wiedziała czy jesteś seksowna czy nie. Ale nie zamieszczaj zdjęcia-to żenada.

fdfd no właśnie. Mi chodzi ogólnie o wymiary, co faceci sądzą na temat. Czy 52 kg to nie za mało, czy biust nie za mały,a talia nie za duża, interesują mnie opinie na ten temat. on-line piszesz do siebie?

Ja mam 164 ważę 52kg 90/65/95 i mimo, że nie są to "idealne" wymiary być może to z reguly nie narzekam na powodzenie. Faceci mi mówią że mam super biodra i tylek. Tak jak ktoś powiedzial wymiary mogą być 90/60/90 ale np. jeśli wlaścicielka będzie miala 180cm i wazyla 50kg to będzie wyglądala okropnie. Wiadomo każdy z nas ma kompleksy ale po co się nimi przejmować? W końcu KAŻDA POTWORA MA SWOJEGO AMATORA dla jednego będziemy seksowne z takimi wymiarami dla drugiego NIE proste :)

Gość van helsing 1111
Kicia ,uwierz mi nie masz sie czego wstydzic , nie jedna dziewczyna chcilaby miec takie wymiary , jestes poprostu perfect :) pozdro

Dziwne kaczątko to są fajne wymiary. Dobry stosunek talii do bioder i biustu. Chciałabym oddać 5 cm z talii do biustu :P van helsing 1111 podbudowałam się :) pytam, bo wydaje mi się, że faceci bardzo lecą na większe biusty i tyłki

Dziwne kaczątko 65D to moje marzenie :) ja mam 80B

Dziwne kaczątko dziękuje za link :) Hmm fajna ta stronka, wyszło, że mam stanik 65D tak jak Ty :) obwód pod biustem 72 cm ale zmniejszyłam w liczeniu do 70, jak radzono na stronce. Piszę, że mam 80B , bo wszystkie staniki są o rozmiarze 80B!! I są naprawdę dobre na mnie, inne rozmiary na mnie nie pasują, stanik rozmiar D byłby olbrzymi dla mnie... Ale miło, że na tej stronce wychodzi rozmiar 65D : D

Dziwne kaczątko chyba masz rację :) od tej pory będę czuła się seksowna z biustem 65 D :P:P:P Uciekam spać, dobranoc. Pozdrawiam :)

Gość fdgsdfgdsg
O fuck. W ogóle się nie łapię w tych skomplikowanych numeracjach staników. Możecie mi dziewczyn jakoś to tak na chłopski rozum poukładać? Bo jak czytam te wasze ostatnie wypowiedzi to nie wiem o co chodzi?

Co sądzicie o mnie wpisujcie się , podajcie swoje wymiary

Gość KOBIETA 169 CM
jesteś szczuplutka