Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venus111111

Seks z współokatorem

Polecane posty

Gość venus111111

Przeprowadzając się z miejsca na miejsce od razu wpadliśmy sobie w oko. Spędzaliśmy całe dnie ze sobą. Zasypialiśmy przytulając się, aż przyszedł i seks. Dla obojga niesamowite przeżycie. Jednak to tylko seks, a ja jako osoba uczuciowa zaczęłam myśleć o tym na poważnie. Oczywiście powiedziałam o wszystkim współlokatorowi,że robi się nieciekawie. I wszystko byłoby ok, powoli byśmy sobie żyli czekając czy coś z tego będzie ( on rozszedł się z dziewczyną po 5 latach, ja na kolejny związek też jakoś jeszcze nie gotowa ) gdyby nie to,że zauważyłam,że mnie oszukuje. Nie daliśmy sobie patentu na siebie, każdy może wychodzić gdzie chce i z kim chce. Jednak współlokator, kilka dni temu okłamał mnie mówiąc, że wychodzi do kolegi,a spotkał się z dziewczyną poznaną wcześniej na imprezie. To samo robi gdy ktoś do niego dzwoni,bądź on gdzieś. Dlaczego kłamie ? Wcale tego nie rozumiem. Najwyższy czas zakończyć tę znajomość, tylko jak ?

moze wspollokator zauwazyl ze ty oczekujesz czegos wiecej - jak sama napisalas??? sadze ze twoje myslenie wynika z tego ze jestes kobieta a nie bardziej uczuciowa jedynie.... dla niego to tylko seks, zwlaszcza ze tak sie umowiliscie i moze zdaje sobie sprawe z tego ze skoro dla ciebie to cos wiecej to oczekujesz ze dla niego tez tak bedzie a tymczasem dla niego.....to seks. kropka. nie chce cie denerwowac ze spotyka sie z innymi dziewczynami, bo wie ze ciebie to moze potencjalnie wkurzyc, wiec ukrywa temat. to dosc oczywiste a towje stanowisko przypomina mi tekie cos: mozemy spotykac sie z kim chcemy pod warunkiem ze ty chcesz tylko ze mna;-)

Gość TH is IT LV
pewnie jest przystojny

Gość bellyyyyyyyyyy
hehh zrobilam to samo:P nocne przemykanie sie miedzy pokojami zeby reszta nie wiedziała:P no coz;p zakochalismy sie:p

Gość venus111111
Jasne,że jest przystojny. Słuchajcie, o wiele bardziej wolałabym,gdyby przyszedł i powiedział mi, dziś spotykam się z tą czy z tamtą, niż udawał,że to tylko koledzy.

Gość TH is IT LV
kobiety przystojniakom chętnie ciągną druta

Gość hehe kawa.... tak
wyprowadż się

Gość venus111111
Nikt nikomu nic nie ciągnął,ale nie o tym jest ten temat. Wyprowadzić się świetnie,ale obowiązuje mnie 3miesięczny okres wypowiedzenia ;/

Gość białypieprzzzz
okłamuje Cię, gdyż jest wrażliwy i wie, że powiedzeniem Ci prawdy zada Ci ból, ponieważ zauważył, że Twoje emocje względem niego zmieniły się. Być może też liczy na to, że kiedy powie, że idzie do kolegów ( a nie idzie), to po powrocie znów będzie mógł liczyć na sex z Tobą. Może mu się wydaje, że nie będziesz chciała być jedna z wielu do sexu z nim. Musisz z nim to wyjaśnić.

Gość majcie oczy na tabliczkach
o i to jest dobra odpowiedź! 🖐️

chlopak zauwazyl,ze tobie zaczyna zalezec,a nie tak to sie mialo skonczyc...Woli cie oklamac,niz powiedziec ci prawde i tyle.

Gość TH is IT LV
kup se wibrator

Gość liczy na ruchanko na 2 fronty
:o

Gość ryp11
pwnie typowy metrosex albo mo z pedalską grzywką i spodniami -rurkami... tacy to zakały narodu. najlepsze dziewy narodu gotowi tylko wykorzystać. choć dziewczyny same czasem nie lepsze -> http://tiny.pl/hw7b6