Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alabasterka1989rk

nieudany zwiazek, nieudany seks, brak pieniedzy,,,,,,zabic sie

Polecane posty

Gość alabasterka1989rk

Dosłownie jak w tytule swojego meza poznalam majac 15 lat, teraz ma 21 on 25, mamy corke i tylko dla niej zyje on okazal sie strasznym tyranem, wylicza mi kazdy grosz majac na zycie 1500 zl, splacamy jeszcze kredyt od pol roku nie kupilam sobie nic nowego, jestem brzydka kura domowa, mam brzydkie zeby, seks z mezem uprawiam z musu, z powinnosci, nie kocham go jestesmy klasycznym przypadkiem ze nie warto brac slubu ze wzgledu na dziecko co nie znaczy ze coreczki nie kocham, jej bym cala siebie oddala, zeby tylko byla szczesliwsza ode mnie przegralam swoje zycie razem z nim, tak bardzo zaluje dnia slubu, jeszcze matka mnie namawiala ze mam glupot nie robic i sie ochajtac bo dziecko musi ojca miec bez slubu tez mala miala by tate a ja moze mialabym lepiej a z nim,,,,,, zero, sluzaca, szmata, kochanka z przymusu nienawidze go jeszcze nigdy mnie nawet nie zaspokoil a ja jako mloda dziewczyna udawalam jaki jest wspanialy w lozku chce byc szczesliwa, nie chce z nim byc

Gość khkhkhkhkh
a wczesniej tez go nie kochalas? bo nie rozumiem;/ po co z nim wogole bylas? nie bralas pod uwagi tego ze mozesz sobie wpasc z czlowiekiem ktorego nie kochasz???

Gość alabasterka1989rk
byl inny czaił sie nie wiem ale kochalam go tylko na poczatku nie sadzilam ze zrujnuje mi zycie