Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

poradzcie mi szybko zanim moj facet wroci

Polecane posty

moj facet mial byc w domu ponad godzine temu. dodzwonilam sie do niego dopiero kilka minut temu, podobno zaraz wraca. zawsze tak robi - wychodzi i nigdy nie przychodzi na czas. jeszcze go nie ma. co mam zrobic/ zamknac mu drzwi czy co??

Gość mnnnnnnnnnnnnnnn
lepiej umyj dupe:D

Gość sadfghjklxtcryvub
podmyj sie

Gość fgdgdfgdf
idz spac bo juz po dobranocce

no tak, odpowiedzi od bachorow...

ale dzownil i wie ze czekam przeciez. zreszta pewnie wtedy by myslal ze ja mam gdzies o ktorej wraca i bede miala tak do konca juz.

oczywiscie poszedl do baru z kolegami, jest pijany. nie odbieral telefonu tylko teraz jak chce wrocic to dzowni. wlasnie mu powiedzialam ze ma isc spac do kolegi i moze wrocic rano. ja juz naprawde mam dosyc. nie to, ze on tylko raz ale to juz tak dziesiatki razy! raz mial byc o 22, a wrocil o 1, nie odbieral telefonu. aha, zdrada odpada - wiem gdzie jest co robi i z kim. po prostu on ma w dupie wszystko jak pije.

no i co z tego, idz spac i nie przejmuj sie nim popelniasz teraz podstawowe bledy, a pozniej sie bedziesz dziwic dlaczego jest zle w waszym zwiazku do facetow sie nie mowi, ani nie robi awantur, tylko sie im pokazuje czynami i wtedy oni zalapuja o co chodzi wiec idz spac i nie pierdol tu juz smutow 🖐️

Gość wybierz sobie lepiej
PODOBNO TO TY DZWONILAS

Gość uyijyiuyiyuou
to zależy czy dokładnie powiedział o której będzie bo jak np powiedział że będzie o połnocy a o północy go nie będzie to zamknij drzwi i idź spać a czy on ma klucze czy nie to już jego problem:p jeśli chcesz mu dać nauczke a jak baardzo chcesz mu dać nauczke to zostaw klucz od środka w zamku:p ;)

no dzownilam, ale nie odbieral a teraz on dzowni do mnie. tak tak czynami, mam mu pozwalac na to zeby wracal o ktorej chce, ja juz nie mowie ze zawsze robi walki z powrotem a ja powzdycham i tyle ale mam juz dosc. miarka sie przebrala. 3 lata juz tak!

no wlasnie OBIECAL mi ze bedzie o 22:30 a zobaczcie ktora jest godzina. i jeszcze go nie ma. zamykam drzwi.

chcialas rade, wiec dostalas, to o co Ci chodzi teraz? jak bedziesz czekac i dzwonic to on bedzie wiedzial ze na cokolwiek sobie pozwoli to Ty i tak bedziesz dzwonic pierwsza i czekac w mieszkaniu o 1, 2,3,4... na niego a skoro tak sie zachowuje to nie jest tego wart, proste.

Gość kalabala
Jutro wstań raniutko i trzaskaj naczyniami, żeby nie miał szans na sen.

ja juz probowalam nic sobie z tego nie robic, ignorowac, nie dzownic, wszystko. fajnie jak to sie zdarza 3 razy a nie juz dziesiatki!!! ciagle! cud zeby wrocil z 10 minutowym spoznieniem, zdarzylo mu sie z 2 razy moze.

Gość kalabala
Następnym razem nie dzwoń, ale i nie odbieraj jego nocnych, spóźnionych telefonów. Potem powiesz, że poszłaś spać (o tej, o której miał wrócić) i nie słyszałaś jak dzwonił.

Gość van helsing 1111
Odpusc go sobie , bedzie tylko gorzej , wiem ze to nie jest mile , ale taka prawda...

jutro raniutko to on do pracy wstaje..

kalabala - w sumie bardzo dobra rada. szkoda ze zadzownilam. a co to znaczy odpusc sobie - jest moim mezem i mamy dziecko. ja tylko bym chciala zeby on kuzwa szanowal moje nerwy.

Gość uyijyiuyiyuou
a jak przyjdzie to ty wstań z samego rana i poodkurzaj koło łóżka i włącz muzykę(wskazany metal ;)

teraz mu sie chyba dupa pali bo dzowni ciagle do mnie, nie odbieram i ja chce zeby mial nauczke. nie wiem co z tymi drzwiami??

pani bum bum - a ty pewnie masz meza ideala..

Gość van helsing 1111
Zarygluj drzwi i tyle ,niech spi na wycieraczce , pokaz mu kto tu karty wyklada , niech ma nauczke , to nastepnym razem bedzie juz o 20 :)

pani bum bum - no wlasnie.. no i ciagle go nie ma. jak ja z tym czegos nie zrobie to po prostu zawsze bedzie tak samo.

Gość van helsing 1111
Skoro do teraz go nie ma , to pewnie przycumuje do portu w srodku nocy.Zosta mu poduszke na wycieraczce

no wlasnie przynajmniej nie mam takich problemow poza tym masz napisane tu kilka rad ktore chcialas i dalej nic nie robisz z tym oczekujesz ze problem sie rozwiaze sam? bez sensu tkwic w takim zwiazku skoro on ani Ciebie ani Twojego zdania nie szanuje...