Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda-wawa18

zwiazek z 40latkiem. jak jest to odbierane?

Polecane posty

Gość Magda-wawa18

zaczelam spotykac sie z 40letnim facetem , jest fajnym i przystojnym facetem ma tez pieniadze co nie ukrywam jest dla mnie wygodne. nie wiem jakie zdanie mają na ten temat inni. jak myslicie. pomozcie mi bo moze mam klapki na oczach...

hymmm o sponsoringu sporo się ostatnio słyszy. Ale nie chciałabym Cię obrazić. Dlaczego jesteś z tym facetem?? Zaznaczyłaś , że wygodne dla ciebie jest to że ma kase...a nic nie wspomniałaś dlaczego z nim się spotykasz i co do niego czujesz...

Gość Magda-wawa-18
w sumie na poczatku nie wiedzialam ze ma kase bardzo spodobal mi sie z zewnatrz.mysle ze mozna powiedziec ze sie zakochalam nie jestem z nim TYLKO dla kasy co prawda jets arogancki ale juz sie do tego przyzwyczailam. dziekuje za Twoją odp.bo juz sama nie wiem co o tym myslec .

Gość sponsoring wygodna sprawa
:o

Gość wasuniakal
spotykasz sie z argonackim facetem dlatego, ze jest przystojny i ma kase? kazdy ma swoje priorytety 🖐️

Gość Anty-dżastin bimber
ja to odbierałbym jako układ, gdzie Ty dajesz mu d... i robisz dobrze ustami a on odwdzięcza się prezencikami, odzieżą i innymi rzeczami dla Ciebie. ciekawe czy ma żonę i dzieci? pomyśl sobie co będzie jak Ty będziesz mieć 30 lat a on 52. Na bank ten układ nie przetrwa więcej niż kilka lat. Gdzie Twój tata? Nie niepokoi go takie zachowanie córki?