Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carre1990

tablety antykoncepcyjne i stosunek przerywany

Polecane posty

Gość carre1990

zakladam ten post dla pewnosci bralam wszystkie tabletki antykoncepcyjne z pierwszego tygodnia blistra czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze biorac pod uwage ze jem tabletki i stosunek z moim partnerem mial forme przerwyanego?

jestes zabezpieczona tylko po co brać pigułki jak nie chcesz korzystać z seksu? głupota nałóz jeszcze gumkę i wsadź globulkę

Gość Nie dosc ze sie trujesz to
jeszcze stosunek przerywany??? Po kiego grzyba? My stosujemy sam przerywany, w dodatku w dni plodne tylko. I z sukcesem juz tyle lat... ;) Wystarczy jedna metoda. Jak masz zajsc to i tak zajdziesz :P Przeznaczenie :D

no akurat stosunek przerywany to nie antykoncepcja a tym bardzie jakiś powód do chwały :O

Gość dobrarada98
tabletki i przerywany? gluputa!

Gość Nie dosc ze sie trujesz to
A kto sie chwali? Poza tym nawet unikanie seksu w dni plodne to jakas tam metoda antykoncepcji. Zreszta ja o skutecznosci nic nie mowila. A w moim przypadku sie sprawdza ;) Nie chce sie truc, a z prezerwatywa to zadnej przyjemnosci nie mam ;)

Gość carre1990
stosunek byl przerywany, gdyz muj tata ma juz 70 lat i nie ma sily spuscic mi sie w pizde, wiec targam mu bagiete recznie i spuszcza mi sie na morde, czy mimo tych zabiegow moglam zajsc w ciaze?